Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kossuth téri szakközép - Burány Sándor

2009.01.30. 15:44 K. Funky

(Helló-belló! Gondoltatok már arra, milyenek lennének ezek a szuper Arczok, ha ma járnának középiskolába? Hát most kiderül, frankón!)

Burány Sándor, az MSZP parlamenti képviselője, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumi államtitkára

Becenév: A lányoknak Sanyi, a fiúknak Sanya vagy Sunyi.
Szubkultúra: Sándor nem olyan őszintén rajongó típus, aki teljes mellszélességgel hajlandó felvállalni bármely szubkultúra külsőségeit és belsőségeit. Két éve még tornacipőt hordott és Avirex-kabátot, de most már észrevette magát
Tanulmányi eredmény: Sándor nem rossz tanuló, ám abban a közepes színvonalú kispesti gimnáziumban, ahol tanul, ez nem igazán nagy teljesítmény. A történelem és a számítástechnika érdekli a legjobban, és testnevelés-órán is az ügyesebbek közé tartozik.
Továbbtanulási esélyek: Sándor műszaki pályán szeretne elhelyezkedni. Autodidakta módon egészen ügyes programozóvá fejlesztette magát, ő az osztály honlapjának a rendszergazdája. Ha a BME nem sikerülne, a Kandóra egészen biztosan bejut.
Csajozás: Sándor alapvetően a dumájával hódít. Az osztály két legjobb csaja is rendszeresen nevet a poénjain, de náluk azért nincs komoly esélye. Másodikban volt az első komoly barátnője, Laura a párhuzamos osztályból, de a lány hét hónap után szakított, és összeállt egy elég rossz hírű sráccal.
Bulik: Sanya és barátai nem különösebben táncoslábúak, inkább a kispesti sörözőket bújják hétvégéken hajnalig. Havonta-kéthavonta felkeresik a Hajógyári sziget szórakoztatókomplexumát is, ám kábítószert nem fogyasztanak.

Szólj hozzá!

Címkék: burany sandor kossuth szakkozep

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr15912597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása