Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Úristen, tényleg más lesz a politika

2009.02.02. 13:31 bede

A Képviselő Funky blog számos egyéb ok mellett elsősorban azért jött ám létre, hogy hűen dokumentálja Gyurcsány Ferenc jó tulajdonságait. Gyurcsány színészi kvalitásaira Szily László egyszer már felhívta a figyelmet, amikor a miniszterelnök úr egy viszonylag egyszerű vonatbaleset kapcsán fakadt sírva. Gyurcsány eszköztára a hétvégén tovább bővült, ha esetleg valaki nem látta volna, az most tekintse meg, ahogy Ferenc Errol Flynnt, sőt, még a Tulipános Fanfant is megszégyenítő módon kapja ölbe az elaléló Budai Bernadett kormányszóvivőt.

Természetesen egy pillanatig sem állítjuk, hogy a jelenet megrendezett lett volna, amikor az ember lánya rosszul van, a legtermészetesebb magatartás, ha homlokkal nekiesik főnöke mellének. Az a kérdés viszont már nagyon érdekes, hogy hogy a fenében tudta Gyurcsány ilyen profin ölbe kapni beosztottját. Nekünk az az érzésünk, hogy a miniszterelnök úr nem először tesz ilyet. Nem feltétlenül Budait, de hogy Gyurcsány életében már legalább harminc nőt ölbe kapott, mire ilyen profin és zökkenőmentesen megtanulta véghezvinni a gyakorlatot, az egészen biztos. Le vagyunk nyűgözve. És ez még nem minden.

Gyurcsányt ma nem csak fizikai, hanem szellemi kvalitásai is egyértelműen Az ideális miniszterelnökké teszik. Figyelemre méltó például, ahogy egyetlen mondattal egészen új alapokra tudta helyezni a magyar politika eddig sárdobálásra és szarrágásra épülő mindennapjait. "Bántóan drága az euró". Ugyan a nyilatkozatban jut szerep a tipikusan kommer pampogásnak is (""túlságosan erősek a bankok, és túlságosan gyengék az ügyfelek hozzájuk képest"), a lényeg azonban mégis ez a "bántó".

Őszintén reméljük hogy Gyurcsány szóhasználata tudatosan felépített kommunikációs stratégia része, és a jövőben még több ilyen vár ránk. "Genyaság a Fidesz hazugságpolitikája." "Idegesítő a magyar gazdaság totális összeomlása." "Nagy szívfájdalmam nekem minden, a részletek meg pláne." Szuper lesz.

11 komment

Címkék: budai bernadett gyurcsany ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr37918058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

salamon 2009.02.03. 16:21:26

de mi lett volna, ha budai egy késsel esik neki gyurcsánynak. amire a testőrök odaértek, gyurcsány már olyan lukas lett volna mint egy késtartó.

JoeHorseDick · http://kifordultvilag.blog.hu 2009.02.03. 16:53:45

viktor elbírná a szijjártót? na ugye:)

Adrian Mole 2009.02.03. 17:00:31

Tipikusan magyar történet. Nekünk csak Budaira telik kormányszóvivőnek, bezzeg, ha lenne Zidanunk!!!

AvgDvl 2009.02.03. 17:06:35

Tessék hozzászokni, ez a jövő kampánystratégiája és nyelvezete.

Személy szerint jobban tetszett volna, ha széttépi magán az öltönyt és elővillan a Superman jelmez.

A helyszíni újraélesztésre, intubációra, adrenalin injekcióra (lásd ponyvaregény) még várni kell a következő kampányig.

kupidó 2009.02.03. 17:27:48

Szegény Bernadett nem tudta, hogy kire támaszkodik...
A helyébe lehet, hogy inkább a márványköves járólapot fejeltem volna inkább le.
De ha már így történt akkor meg van a ferinknek az ez évi jócselekedete, így nyugodt szívvel csinálhatja majd az új adó törvényeket. . .

bzsuzso 2009.02.03. 17:48:22

persze hogy jó fogás, de könyörgöm ha neked a munkahelyeden összeesik a kollégád, nem segítesz neki? amúgy meg az egész túl van hájpolva.

burian 2009.02.03. 18:04:37

Összeszokott mozgás, egyedi elemekkel tarkítva. Csinos, de visszafogott fellépőruha, diszkrét flitterezéssel.

A gyakorlat összpontszáma:
Fünf koma nájn.

Ez sajnos kevés az elődöntőhöz.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2009.02.03. 18:04:58

Ej, nem véletlen ez, elvégre Korda, Lugossy, Tony Curtis szülőhazája vagyunk.
A felvétel a 2010 tavaszán bemutatásra kerülő új magyar közönségfilm, a Több mint testőr magyar remake-je (munkacím: "Aki a szóvivőt viszi") forgatásán készült, egyúttal tisztelgés a 40. jubileumi filmszemle előtt.
Szeretett miniszterelnökünk újabb Oscar díj várományos alakítása, ahogy karjában a pihegő szóvivővel hősként megmenti a helyzetet nem előzmények nélküli. E zseniális multitalentum, páratlan jellemszínész egyaránt otthonosan mozog a műfajok legszélesebb skáláján, legyen az dráma (Monorierdő) musical (Tánc a Parlamentben) családi-romantikus (Az elveszett kislány) komédia (a Félkegyelmű) vagy pedig most ez az tengerentúli akciófilmek legszebb hagyományait követő jelenet.

Pixelfaragók, elő a PS-t!
ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUzNDg1NzQ0Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwOTU5NzY4._V1._SX216_SY324_.jpg

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.02.03. 22:31:05

""Az emberek utálják a vizitdíjat" - ismerte el Gyurcsány,"
2006. szeptember 15. 06:26:25

www.privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=15411&tol=0#hozzaszol

donkanyar · http://www.falanszter.blog.hu 2009.02.04. 05:48:00

Tegnap elmentem Fletó házához, hogy valamilyen színlelt ájulást produkáljak, hátha felkap a miniszterelnök. Nem jött. Pedig a Budaival történt eset óta fogyókúrába is kezdtem. Olyan szép ember ez a Gyurcsány.

Csótány 2009.02.08. 14:26:00

Mit irigykedtek ?
Ha ti is KISZ-tagok lettetek volna, nektek is ilyen simán menne egy nőt ölbevenni és kivinni a teremből! :)
(hehe)
Tanulság: a KISZ mintájára szuperközösségek létrehozása ahol jól érzik magujat a fiatalok és még abban is hisznek, hogy az országot rendbe lehet tenni ! (Munkával, dobbal, nádi hegedűvel)
:))
süti beállítások módosítása