Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.04

2009.02.04. 18:30 K. Funky

Február 18-án tart évértékelőt Orbán Viktor - Tök jól csinálta, hogy megvárta, amíg kiderül, ki lép fel az idei Kapcsolat koncerten, és csak utána jelentette be.

Nőnapi cikk 3 millióért a Hócipőben - Az ügy élén egy kicsit ront, hogy pont a Magyar Nemzet hozta először, és egyébként is, mi van, ha _tényleg_ egy ennyire jó cikket írtak?

Átverés volt az aranyüzlet - Egy irtózatosan bonyolult ember és egy irtózatosan bonyolult ügy, szerencsére a cikk tetszőlegesen kiválasztott bekezdése is elég az émelygéshez.

Államcsődöt lengetett be Suchman - Nouriel Roubini neve mond valamit? Na, mindent, amit tudott, azt Suchmantól ollózta össze.

Fidesz: A kormány nem képes kezelni a munkaerőpiaci válságot - Tök érdekes, hogy ha csak annyi lenne a cím, hogy "A kormány nem képes kezelni", semmit sem vesztene a cikk. És akkor, sem, ha csak "A kormány nem".

Szabadi két év felfüggesztettet kapott - Egyszerűen jó érzés, hogy a magyar igazságszolgáltatás lassúságának köszönhetően egy ilyen gonosz ember ügyeivel nyolc éven át lehet foglalkozni.

Napi 234 ezerből élnek Gyurcsányék - 234 370 forintból egészen pontosan, a 370-ről azért nem esik szó a címben, mert az a gyerekek zsebpénze, és arra külön törvény vonatkozik.

MSZP: nem elég beszélni a kisebb parlamentről - Az ügy, amelynek csak ennyi van a homlokára tetoválva: sikerre ítélve.

Szólj hozzá!

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr83922855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása