Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A legjobb példa a legragadósabb

2009.02.05. 09:52 K. Funky

Gyurcsány Ferenc és az "álszentség" kifejezés közé eddig sem volt nehéz egyenlőségjelet, most viszont új fordulatot vettek az általános álszentségügyi események. A gyurcsányi álszentség olyan jól kitaposott út, hogy már követői is vannak. Figyeljük meg például annak a marcali iskolaigazgatónőnek a monológját, aki abban a gimnáziumban dolgozik, ahol néhány napja felmondott egy tanárnő, miután diákjai megtalálták az internetre felrakott szexképeit. A példakép egyértelmű.

Érdekesen rezegtetett hang? Stimmel. Furcsa megtorpanások a lehető legváratlanabb pillanatokban mondat közben? Stimmel? Kórós fejmozgás? Nem stimmel, de hát elsőre nem sikerülhet minden. Gyurcsány Ferenc népszerűtlenségének oka a magyar lakosság egészséges irtózása a gimnáziumi tanárnőktől? Fogalmunk sincs, viszont ez a videó legszebb középiskolás éveink legrondább pillanatait idézte fel.

3 komment

Címkék: gyurcsany ferenc videk power

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr52923928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.02.05. 11:17:11

Ezt az előadásmódot biztos sokat gyakorolta a "jelentkezzen, aki a cigijét a wc-ben felejtette" szöveggel.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.02.05. 13:02:00

Akad azért ott fejmozgás... :)

pblue · http://www.savingprivateblue.net 2009.02.05. 18:18:25

"az o igenyeiknek es vagyaiknak megfeleloen kapott az osztaly uj osztalyfonokot"
süti beállítások módosítása