Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.05

2009.02.05. 18:30 K. Funky

Molnár Gyula nem hívna elhízott és cigány művészeket - Még van egy kis vita azon, hogy pontosan ki mondott és mit, és ki nevetett kinek a poénján, mindenesetre most nem lennénk Győzike helyében.

Csányi: 2011-re vége lehet - "Hát akkor 2011-ig szervusz, Elnök Úr."

Repülőt loptak Baján - A képviselő urak meg csak ülnek a süppedős irodáikban :-(((((

Bekéri a rendőrség a bankok alaprajzait - Egy hír a szaporodó bankrablásokról.

Megrohanták a bankokat év végén - Még egy hír a szaporodó bankrabl... Na mindegy.

Gyurcsány összeborult az OÉT tagjaival - "...új idők járnak, a világban paradigmaváltás lesz, sok tabu eltűnik és Magyarország fejlődéséhez új gondolatokat kell kitalálni" - mondta Nagy Tamás, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének elnöke.

Öt év börtönt kapott Weiszenberger László - Magyarország legpechesebb emberem, volt MSZP-s képviselő és kistérségi megbízott, aki pont egy rejtett kamera előtt üzérkedett a befolyásával.

Bemutatták a Rubik-gömböt - Na ugye, hogy a magyar férfiak a legokosabbak a világon, a magyar lányok pedig a legszebbek. És az a híres magyar konyha!

Szólj hozzá!

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr5924862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása