Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.10

2009.02.10. 18:30 K. Funky

Őrizetbe vették Erzsébetváros polgármesterét - Ettől még mindig nagyon szívesen lennénk izraeli ingatlanfejlesztők Budapesten.

Gyurcsány bojkottot hirdetett a Magyar Hírlap ellen - Széles Gábor pedig köszönettel átutalta a kiemelt médiamegjelenésért a másfél millert.

Demszky: Hunvald mondjon le! - Úgy van, Hunvald úr, a fővárosban NINCS HELYE a korrupciónak.

Vádat emeltek Kiss Ernő ellen - A székházlehugyózó, rehabilitált, majd ittasan autókat törő főkapitány fantasztikus kalandjai a betondzsungelben.

Egy ember meghalt a csepeli helikopterbalesetben - Részvétünk. Öröm az ürömben, hogy az ilyesmi rendkívül kozmopolita jelleget kölcsönöz egy városnak.

Seres Mária: Megvan a 200 ezer aláírás - A rejtélyes asszony, aki elszámoltatná a képviselőket. Ebben az ügyben lesz egy csattanó, csak azt nem tudni, hogy mi és mikor. De csattanni fog, az tuti.

Szerdán jogerős ítélet várható a Postabank-ügyben -  Princz úr, fogkefét mindenképp csomagoljon, meg vagyunk győződve, hogy holnap már a Csillagban alszik.

Fidesz: Nő a cigányok által elkövetett bűncselekmények száma - A nyilatkozat, amelytől Magyarország kézzel foghatóan sokkal jobb hely lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr72935217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása