Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.11

2009.02.11. 18:30 K. Funky

A VII. kerületi testület nem oszlatta fel magát - Hát helló már bakker, mi a csöcs van? Pont egy kis bűnözgetésen van kiakadva mindenki? WTF?

Ölre mennek a szocialisták az alelnöki helyekért - Ez a cikk simán veri a Barátok Közt ma essti epizódját fondorlatban és intrikában, úgyhogy ha csak egyre van ideje, mindenképpen ezt olvassa el.

Zuschlag nem tárta fel a rendőri kapcsolatait - Róla speciel le lehetne szállni, van elég zsidózó, enyves kezű, nyegle fiatalember az országban, aki közvetlenül Gyurcsány alatt dolgozva lopta a pénzt, nem?

Orbán napról napra nő a cigány bűnelkövetők aránya - Az ember, aki többet tudott a bűnügyi nyilvántartásnál.

Draskovics: A bűnözők féljék a rendőrséget - Mert most csak ugatják.

Vastagh Pál a Munkásőrség mellett - Haha, 1989-ben, csak vicceltünk. Haha, ő most Magyarország kanadai nagykövete, nem vicceltünk.

Elloptak egy császárszalonnát szállító teherautót - A pillanat, amikor az utolsó gát is leomlott. Isten nyugosztaljon, Magyarország.

Szólj hozzá!

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr49937505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása