Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.12

2009.02.12. 18:30 K. Funky

Le lehet taplózni a közszereplőket - A legfontosabb hír a rendszerváltás óta, de tényleg. Ki is próbáljuk most azonnal. A Képviselő Funky szerint Hunvald György egy óriási TAPLÓ.

Gyurcsány: Patrióta gazdaságpolitika kell - Hallottak már önök az elméletről, amely szerint Gyurcsány úr mindig pont azt mondja, amit Orbán úr éppen két éve?

Előzetesbe helyezték Hunvaldot - A pillanat, amikor még a tiszta kezű erzsébetvárosi szocialisták  - a taplói! - is elkezdik tanulmányozni Magyarország hatályban lévő kiadatási egyezményeit mindenféle isten háta mögötti országokkal.

Mégsem tudja a rendőrség, kik lőttek a rendőrpalotára - Bakker tudták, de ELFELEJTETTÉK! Nagyon DURVA!

Megújult a Zsaru Magazin - A Zsaru új kiadója populárisabbá szeretné tenni a lapot, ami szerintünk remek irány, és elsősorban népszerűbb bűncselekményeket szeretnénk látni a lapban.

Pénzt, paripát ígért Gyurcsány a rendőrségnek - Ráadásul a Teve utcában! Óriási!

Újabb kormányzati negyed lesz a Városháza Fórum? - Elsőre olyan jól sikerült a projekt, hogy most nehezítünk a dolgon, és direkt egy már csődbe ment építészeti irodával vágunk bele.

Szólj hozzá!

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr41939540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása