Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Heti végszó 2.

2009.02.12. 14:31 K. Funky

Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is.

HETI VÁLASZ
- Illő róla egyenesen és tisztességesen beszélni.
- Ez egy további olyan intézkedés, amely zéró költség mellett alkalmas lenne a gyermekszám növelésére.

- Már itt van az új világ.
- Csakhogy az országnak már nincs ideje újabb két évig várni.
- A szolidaritás szót kérem kivenni a magyar szótárakból.
- Sámándobokkal talán...
- A konzervatívokon tehát a sor.
- Nem mintha közünk lenne hozzá, csak mert igazán kívánatos lenne, ha Gyurcsány
Ferenc üzeneteiből legalább egyet a tettei is megerősítenének...

HVG
- Addig pedig megelégszünk a közhellyel, miszerint a gazdasági modenrizációnak útja, a versenyképesség-javulás fő forrása a gazdaságilag hasznosulni képes belföldi k+f, az innovációs tevékenység.
- Ha megnyernék a választást, és kormányra kerülnének, e logika szerint illegitim módon kerülne kezükbe a hatalom.

MAGYAR NARANCS
- Vajon mit akar a Magyar Nemzet?
- Egyszerűbb, olcsóbb és tisztább lenne most, mint pár év múlva a romok közt vagy a barlangokban.

168 ÓRA
- A bűn megítélésére a származás nem lehet sem mentség, sem magyarázat.
- Hogy ebből milyen számtani művelettel lesz 60? Emklékezetkieséssel.
- Mert minden ellenkező híresztelés ellenére az ember gondolkodó lény.
- Az ilyen megfontolások alapján előkészített választások azonban nem erősítenék, hanem tovább gyengítenék a demokrácia alapértékeit.
- De mindez csak most jut eszembe, hogy írnom kell arról, amirőkl közel két évtizede nem akartam.
- Mert ha valamikor, hát most Magyarországnak igencsak vigyáznia kell a képére.

1 komment

Címkék: heti vegszo

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr82939022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csészekávé 2009.02.15. 10:26:29

A Magyar Szocialista Párt fájdalommal vegyes együttérzéssel vette tudomásul, hogy hazánkban egyre inkább terjed a hétköznapi fasizmus, a kirekesztés, a megbélyegzés szelleme. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott közlemények, meglátások, politikai értékelések arra engednek következtetni, hogy a társadalom legmélyebb rétegeiben felütötte fejét a megkülönböztetés szelleme. Mindebben különösen elkeserítőnek és egyben rendkívül veszélyesnek tartjuk azt a cinikus, kétszívű beszédet, amelyet a Fidesz és Orbán Viktor képvisel. Felszólítjuk a nagyobbik ellenzéki pártot, hogy végre valahára beszéljen világosan, húzza meg a határt a fasizmus és a konzervativizmus között, határolódjon el a kirekesztést, a romák gyűlöletét zászlójára tűző fenyegető politikai erőktől!


A Fidesz Magyar Polgári Párt megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy Magyarországon a kisebbségi illegitim kormány ismét előhúzta a cigánykártyát. Az elmúlt hetekben a kisebbségi kormány vezetői által kiadott közlemények, meglátások, politikai értékelések arra engednek következtetni, hogy a kormány ismét a tisztességes magyar embereken akarja behajtani elhibázott politikájának az árát. Mindebben különösen elkeserítőnek és egyben rendkívül veszélyesnek tartjuk azt a cinikus, kétszívű beszédet, amelyet a Gyurcsány Ferenc ismételten képvisel. A miniszterelnök, aki maga ismerte el, hogy éveken át hazudott saját pártja érdekeiért a magyarságnak, ismét a csak általa látott fasizmus rémével riogat. Felszólítjuk a kisebbségi kormányt, hogy végre valahára vegye észre, amit már mindenki tud, húzza meg a határt a tisztesség és a liberalizmus mételye között, határolódjon el a kirekesztést, a cigánygyűlöletet szajkózó belvárosi értelmiségi pártoktól!
süti beállítások módosítása