Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kossuth téri szakközép: Dr. Semjén Zsolt

2009.02.13. 18:49 K. Funky

Dr. Semjén Zsolt, a KDNP frakcióvezetője

Becenév: Sima.
Szubkultúra: Simát egyáltalán nem érdekli az ilyesmi, a popzene pedig különösen nem. Öltözködése átlagos, csak harmadikban szólt az édesanyjának, hogy most már inkább magának választana ruhát.
Tanulmányi eredmény: Semmi kiemelkedő, és ez különösen bántja Sima szüleit. Ők nem olyan gyereket szeretnének, aki egyrészt inkább lusta, mint nem, másrészt pedig mindig, mindenből hármast kap.
Továbbtanulási esélyek: Ez is komoly családi problémát jelent. Sima egyszerűen nem hajlandó erről beszélni, pedig szülei legalább orvost, de még inkább ügyvédet szeretnének belőle faragni. Csak remélni lehet, hogy negyedikre benő a feje lágya.
Csajozás: Ha van dolog, ami Simát még a tanulásnál és a jövőnél is kevésbé érdekli, hát az az ellenkező nem. És ezzel tényleg semmit sem szeretnénk inszinuálni, Sima tetőtől talpig heteroszexuális, csak egyszerűen fogalma sincs, hogy álljon neki a csajozásnak. Úgy érzi, nem éri meg a befektetett energiát.
Bulik: Ahhoz képest, hogy milyen flegma tud lenni, és milyen népszerűtlen az osztályban, ritka az olyan házibuli, ahol Sima ne jelenne meg. És nem is megy korán haza soha, három sör mellett akár hajnalig képes osztani az észt a fociról.
Hobbik: Sima Magyarország talán legnagyobb futballfalója. Elsősorban a magyar foci érdekli, óriási Dózsásként még az 1967-es kölyökcsapat felállását is fejből tudja. Minden reggel megveszi a Sportot, minden magazint és internetes szakportált végigolvas, és hajnali négyig képes netes focifórumokon az élő fába is belekötni.

2 komment

Címkék: kdnp kossuth szakkozep semjen zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr92941483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

star77 2009.02.14. 09:55:49

Ha vállalna egy kesztyű nélküli bokszmeccset,és benne lennék...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.02.14. 21:54:02

És nekünk ez a fószer a képviselőnk. Bár azt kétlem, hogy fejből tudná a "kinizsi" vagy a "vörös lobogó" kezdőcsapatait... :S
süti beállítások módosítása