Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.17

2009.02.17. 18:30 K. Funky

Hárommilliárddal stafírozzák ki a Lantos Alapítványt - Mert válság idején senkinek nem kell úgy a pénz, mint unatkozó New Hampshire-i milliomosoknak.

A Fidesz benyújtja a „három csapás”-törvényt - Valakit viszont ki kellene rúgni a péereseik közül, ennek már rég Ludas Matyi-törvény néven kellene futnia.

A zsinagóga kifüstöléséről beszélt egy rajkai képviselő - Viccelődni csak Pesten szabad az uraknak, vagy mi van?

Üres ajánlószelvényt is tilos fénymásolni - És a ráutaló magatartást is büntetni kellene.

Lemondott bizottsági tagságáról a csepeli gyilkossággal gyanúsított Deme - Próbálja meg Ön kiszámolni, hogy egy gyilkosság az hány eldzsalt belvárosi ingatlan, és következtesse ki ebből, hogy akkor mit kellene csinálnia most Hunvaldnak.

Megkezdődtek a magyar-amerikai tárgyalások a guantánamói foglyokról - "Puhatolódzó" látogatásán az amerikai diplomatát Göncz Kinga külügyminiszter is fogadta.

Többéves mélyponton az OTP - Hát akkor kérjék vissza a Prima Primissima díjak keretében szétosztogatott pénzt, bakker.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr30949077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.25. 11:49:19

Csapkodás vaktábanValószínűleg egy rosszabb dolog van annál, ha bürokraták akarnak a valóságtól elvonatkoztatva törvényeket alkotni: az, ha a politikusok futnak neki ilyesminek. Nem nagyon lehet mást mondani a Fidesz által elkezdett büntetőjogi szigorítás…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása