Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Heti végszó 4.

2009.02.26. 14:22 K. Funky

Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is

FIGYELŐ
- Ha ez a kormányfő által meghirdetett magyar gazdasági patriotizmus valósága, akkor a legjobb, ha követjük Pelikán elvtárs példáját, és visszakérjük magunkat a gátra. Mert ahhoz, hogy lelkesedni tudjunk ezért a keserű, de magyar citromért, biztos, hogy fejlődnünk kell még ideológiailag.
- Ha a jelenlegi magyarországi trendek folytatódnak, hiteltelenül fog hanzgani a budapesti elnökségtől egy ilyenfajta kezdeményezés...

HETI VÁLASZ
- Mert mostanság belátón, tisztességesen és érzékenyen intézik az állam ügyeit. Arról meg nem tehetnek, hogy ők az állam.
- Most mit kell látnunk a Király utcában, a Szabadság hídon és szerte a fővárosban? Hogy nem váltottunk rendszert? Vagy hogy váltottunk, de úgy maradtunk?
- A cigányokon belül is vannak dolgosak és kevésbé dolgosak. Ocsú és búza. Rajtunk múlik, hogy a nagy egészből hova válogatnak ki minket. Egyenként.

HVG
- A hazai tudományos élet kvalitásait figyelembe véve az sem földtől elrugaszkodott ötlet, hogy Magyarország próbáljon meg a Barack Obama által támogatott, sőt a következő időszakban a politikája középpontjába állított klímaipar egyik európai főszereplőjévé válni.

MAGYAR NARANCS
- Találnak majd egy őrmestert, aki mindezért felelős? Javasolják a bíróságnak, hogy hozzon távolságtartási végzést a tűzoltók ellen, bárminemű éghető anyag javára? Hogy ne közelíthessék meg 20 méterre egy doboz gyufát? Mi lesz? Mondják már meg, Armós úr, Bencze úr!
- Előbb-utóbb színt kell vallania. Rá kell, hogy kényszerítsék erre - a politikai ellenfelei, a nyilvánosság, a reformok iránt elkötelezett közgazdászok, a Reformszövetség. Nem nyerhet választást úgy és avval, hogy kivonja magát a demokratikus vita szabályai alól.

168 ÓRA
- Úgyhogy Gyurcsány kitolhat még a Fidesszel
- Az újat lesajnálóknak jó utazást kívánunk az öreg szovjet metrókocsikon. Még a hangzatos pufogást is jól bírják.

Szólj hozzá!

Címkék: heti vegszo

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr41967668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása