Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Őrületes sajtóközlemények: Halló, itt Guyana!

2009.02.26. 11:53 K. Funky

Bokros Lajos MDF-es áljelölése van annyira szórakoztató hír, hogy gravitációs ereje további remekműveket rántson a rivaldafénybe, ha szabad ilyen fantasztikus hülyeséggel villantanunk. Olyat mi legalábbis még nem pipáltunk, hogy valaki egyenesen a szállodai medence mellett ragadjon tollat egy gyújtó hangú MTI-közleményhez.

A képen látható Olajos Péter MDF-alelnök munkássága eddig bennünk túl mély nyomot nem hagyott, amit talán az MDF-alelnökség indokolhatott, valamint a tény, hogy nem tudtuk, milyen csodálatos lábai vannak ennek a férfinak. Alábbi közleményében mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmet az elképesztően ütős nyitó három szóra, az antalli konzervativizmusra, valamint a világ legpojácább aláírására.

Ha sikerült a szöveget befogadni, érdemes ellátogatni Olajos honlapjára (UPDATE: Sajnos az oldal jelenleg elérhetetlen), mi ilyet a praxisunkban még nem pipáltunk. A hangszorót el ne felejtsük a maximumra tekerni! Persze csak irigykedünk: ha egy környezetvédelmi bizottsági poszttal ennyi világot lehet látni, a gyerekeinket biztosan erre a pályára küldjük.

"Meglepetéssel értesültem Guyanában, az EU-AKCS Közös Parlamenti Közgyűlés harmadik regionális találkozóján a magyar sajtó híradásaiból, hogy az MDF elnökségének egy rögtönzött döntése értelmében Bokros Lajost, a Horn-kormány volt pénzügyminiszterét kívánják felkérni az MDF EP lista vezetésére.

Meglepetésem elsődleges oka az eljárás módja, ezután nem kevésbé Bokros Lajos személye, akit politikai nézetkülönbségünk ellenére, felkészültsége és következetes magatartása miatt tisztelek, de nem tartom az antalli konzervativizmus hiteles képviselőjének. Ami a formát illeti, annak ellenére, hogy az MDF elnöksége - előre bejelentett tájékoztatásom alapján - pontosan tudta, hogy február 21. és 27. között az EP delegáció tagjaként veszek részt a Közgyűlésen, a hátam mögött, megkérdezésem és mindennemű kommunikáció nélkül döntött egy olyan ügyben, amely alapvetően kérdőjelezi meg az MDF identitását.

Mint a Magyar Demokrata Fórum alelnöke, ezúton szeretném felhívni az MDF tagság és a jobb-közép szavazótábor figyelmét, hogy az MDF életét beárnyékoló visszásságok és belső hatalmi harcok elérték azt a stádiumot, amely immár visszafordíthatatlan folyamatok kiinduló pontjává válhat.

Éppen ezért innen, Georgetown-ból kérem az MDF tagságának és Országos Választmányának Antall József konzervatív szellemiségét őrző híveit, hogy egy normális ország, normális pártjának gyakorlata szerint, a rendelkezésükre álló fórumokon nyilvánítsák ki támogató, vagy elutasító véleményüket az elnöki ajánlással kapcsolatban.

Szegedi Csaba
magyarországi irodavezető
Olajos Péter Európai Parlamenti képviselő
Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Bizottság tagja
Költségvetési Bizottság póttagja
Globális Éghajlatváltozással foglalkozó Bizottság tagja
Fenntartható Fejlődés Munkacsoport alelnöke
Postacím: 1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.
Iroda: Országgyűlés Irodaháza VI. em. 677.
Honlap: http:///www.olajospeter.hu"
 

30 komment

Címkék: mdf bokros lajos orult sajto olajos peter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr63967372

tiburi 2009.02.26. 12:39:45

Nahát, nem semmi oldal, valami hasonló lehetne Kim Jong Ilnek, ha lenne neki, bravó...

csiszlikek dáridója 2009.02.26. 12:43:23

Szegény Petya jöhet vissza Gyurcsányisztánba. Vége az utazgatásnak meg a léhűtésnek.

Bokros mint európai néppárti képviselő? Na neee. És majd a Viktor lesz a főnöke, mi?

Pilgram (törölt) 2009.02.26. 12:44:48

szerintem túl sokat sörözött.

Dezsőjóska 2009.02.26. 12:48:25

A kurva Istenit, hát eddig észre se vettem, hogy az antalli konzervativizmus vezette ezt a pártot! De egy idióta vagyok!

tommygun 2009.02.26. 12:51:27

Jézusmária. Mindig is tudtam hogy az EP egy haszontalan alakok számára létrehozott szociális foglalkoztató, de hogy egy EP-képviselő ennyire látványosan tökönszúrja magát...

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.02.26. 12:55:56

:D
benyomtam a skip introt, aztán ez fogadott:
img156.imageshack.us/img156/8631/lolol.jpg
antall szelleme szabotál.

kacsasult 2009.02.26. 12:57:49

Ez azért tanulnivaló, ahogy ebben a normális Mo-ért küzdő, az antalli örökséget (bármit is jelentsen ez) mantrázó pártban már megint sikerült egy olyan személyi döntést hozniuk (lásd Tisztelet Társasága, tavalyi elnökválasztás), amely sok mindent elárul az egész bagázsról. A OP honlapja után szabadon: ETEMPO (End of The European Mandate of Peter Olajos). :)

Mérgező Hulladék 2009.02.26. 13:03:29

De most gondoljatok bele a helyzetébe: épp Guyanában üldögélsz, miután pár év alatt körbeutaztad a világot úgy, hogy szép pénzt kaptál érte (és ha haza kellett menni, az még mindig nem Budapestet jelentette, hanem Brüsszelt), és közben szurkolsz az otthon maradt "párttársaidnak", hogy egy olyan kampányt hozzanak össze, amellyel esélyed lehet ezt még néhány évig folytatni. Erre kiderül, hogy ezek otthon nemhogy ezen dolgoznának, inkább elédraknak valakit, így neked egyetlen döntéssel minden reményed elszáll, és mehetsz haza Budapestre, ahol trükközhetsz azért, hogy megkeresd azt a havi pár milliót politikusként.
Hát nem csodálom, hogy kibukott.

blöff 2009.02.26. 13:04:59

Kiderül szépen lassan kik vannak a mi pártjainkban...

Lord_M_ 2009.02.26. 13:06:03

hehe... a Typo3 portál motor és az ő adatbázishibája...

De azért hogy is mondjam ... elég gáááz (ez ilyen öntömjénezés vagy dicsekvés? vagy gyerekkorában csúfolták szegényt? és most ő csúfolja meg a többieket, hogy bebebe én meg ilyen helyekre járok... és mindenki bek... ?)
hmmpff...

Rá Dios 2009.02.26. 13:06:34

Ez hiba volt, O.P.!
Szerintem az eredeti menetrend szerint az MDF önmagától nem biztosan kapott volna EU-helyet legközelebb, Bokrossal mint NÉVLEGES listavezetővel talán. Ő akkor, miután bevitte az MDF-et és az antalli konzervativizmust (jól mondom?) az EU-ba, lemond és a második helyen O.P., vagy más madöfös megint EU-képviselőként őrizheti a fentnevezett örökséget (a szabad kezével, persze, mert a másikban sör lesz.)
Most aztán se O.P., se Bokros, se Madöf. jaj, szegény Antall József, ha ezt tudta volna, nemhogy forradalmnat, de rendszerváltást se csinál....

ekkerjoz 2009.02.26. 13:07:35

Imádom ezt jóembert, higgyék el, sekély múltja ellenére igen nagy jövő áll előtte, ha nem csap belé a ménkű.
A weblapját már megénekeltük a Szálka blogon, egyszerűen megrendítő, ahogy fotóztatta magát, és a zene, az valami szíp.
Amúgy Ibolya csak Viktor elől szipkázza el a kádereket, a Normális Magyarország szellemében.
Lesznek még érdekes húzásai a nagyasszonynak, kínjában.

HappyMan · http://borsod.blog.hu 2009.02.26. 13:09:41

Azt lefelejtette az aláírásról, hogy "két gyermek apja, a Mari néni szomszédja".

Saga 2009.02.26. 13:10:09

Ha tudná, hogy Bokros tisztán konzervatív gazdaságpolitikát képvisel (amit nála következetesebben senki sem), és ha tudná, hogy mi az a konzervativizmus, akkor nem is lenne képviselő, mert magyarisztánban nincs olyan, hogy konzervatív párt.

A fenti levél iskolapéldája a hídfelégetésnek és az önmagunk túlértékelésének. Bravo. Irány a szemétdomb.

Lamese 2009.02.26. 13:11:16

Érdemes volna egy kicsit tájékozódni, mielőtt faszságokat írnál. Nagyon könnyű valakit felületesen megítélni néhány fotó s mindenfajta külsőségek alapján. Olajos az egyik leghatékonyabb, legtöbbet dolgozó EP-képviselő. Az, hogy a kinti képviselők tevékenysége nem vagy csak alig éri el az itthoni ingerküszöböt, az a bárgyú tömegízlést és -igényt kiszolgáló média felelőtlenségének köszönhető.

makacs szennyeződés 2009.02.26. 13:20:56

ugye régebben volt az a hasonlat, hogy van az a pofátlan bunkó, aki a fürdőzőkkel teli medencébe ereszt, meg van az, aki kiáll a trambulinra, és onnan pisál bele, miközben büszkén, hangosan fel van háborodva.

Ejoy 2009.02.26. 13:24:28

Az oldal csak nálam nem elérhető, vagy ez a megélhetési(politikus) fasz töröltette? Egy élménnyel kevesebb. Mennyi mindent tehetett pedig az országért eza szegény ember, most meg nagy sansza van arra, hogy nem hogy gajanába de még a parlamentbe se fog bejutni.

egy év múlva az lesz az aláírása, hogy
Szegedi Csaba
agronómus
Normális Erő agrár szövetkezet Bivajbasznád

ThufirHawat 2009.02.26. 13:25:56

Bokrost kár lenne kiküldeni az EP-be. Az a politika pöcegödre, azt szokás oda deportálni, aki odahaza már túl ciki.
Szükség lenne a faszira, de itthon. Legyen póttag más.

Seth_ 2009.02.26. 13:27:12

Csacsiság.

Szerintem a cikkíró és a kommentelő is olyanokról beszél, amihez nem ért, csak itt egy EP képviselő, akit lehet valamilyen apropóból szidogatni.

Olajos Péter kiváló szakember, rengeteg ügyet visz, és azokhoz ért is. Széles látókör, munkabírás, szorgalom. Környezetvédelem, kárpát medencei magyarság, stb. Nézzetek utána, de ne felületesen.

Ibolyka jól megszivatta. Miután Olajos kapott volna biztos befutó helyet a FIDESZ listán, de elutasította, és maradt (az amúgy SZDSZ-hez hasonlóan esélytelen) MDF-nél listavezető, Ibolyka szépen hátbaszúrta a Bokros ötlettel.

Nem az első ilyen akció az MDF-nél, valakit a háta mögött kicsinálni. Gerinctelen. Nem tudom, feltűnt-e, hogy az MDF elnökség meg mekkora bólogatójános, amit Dávid Ibolya fölvet, kritika nélkül azonnal megszavazzák. (Különben legközelebb róluk szavaznak. Lásd Almássy, korábban Lezsák és a lakiteleki csoportosulás.) A megélhetési politikusok címeres pédányai. Hihetetlen, hogy lehet Dávid Ibolya mégis ilyen népszerű, de gondolom ez a hazugságok és a színjátszás következménye.

Ejoy 2009.02.26. 13:29:31

Munkássága:

Szakterülete az európai környezetvédelem, megújuló energiaforrások, Magyarország környezetbiztonságának növelése, így aktívan részt vett a verespataki bányaberuházás elleni jogszabály megteremtésében (na ez kurvára senkit nem érdekelt Romániában sajnos), a Rába osztrák oldalról érkező szennyezésének felszámolásában (hmmm én emlékszek rosszul, hogy semmi sem történt évekig???). Fellépett a németországi magyar munkavállalókat ért zaklatások (Soko- Bunda és Pannonia) ellen [1].

Ennyi sikeres projekt után megérdemelt a kurva fontos gajanai konferencia!

MacskaJancsi Jr 2009.02.26. 13:29:58

Napról-napra szórakoztatóbb ez a magyar politikai elit. A dolognak csak az az egyetlen szépséghibája, hogy az én adómból (is) finanszírozzák evilági létüket, ahelyett, hogy visszamennének huszadrangú közgazdásznak, szociológusnak, biológia-technika szakos tanár-KISZ titkárnak, meg hasonlóknak, ahonnan a lelkesedés, és a nép hívó szava az ország élére szólította őket.

Vidám hely ez a Magyarország.

Szarazinda 2009.02.26. 13:32:45

És a képen pedig a Costa Rica-i Imperial nevű, egyébként egészen kitűnő sör látható, vagy ott is időzött hősünk, vagy Guayanában is árulják e nedűt.

Olajos úr, posztoljon má' egy képet a Pilsen nevű másik helyi márkáról is, hadd nosztalgiázzam egy kicsit :-)

fodorlina 2009.02.26. 13:35:32

@Ejoy: ez a "fellepett a nemetorszagi magyars munkavallalok stb." nem valami tevedes? Sok magyar munkavallalot kepviselek itt Nemetorszagban es se Olajosrol, se arrol hogy valami ellen fellepett volna, semmit sem hallottam... Hol van erröl meg valami Info?

alphanumericus 2009.02.26. 13:42:19

"az MDF életét beárnyékoló visszásságok és belső hatalmi harcok elérték azt a stádiumot, amely immár visszafordíthatatlan folyamatok kiinduló pontjává válhat"

KamukáZé 2009.02.26. 13:44:06

egyrészröl persze igaza van, annyit megérdemelt volna, hogy szólnak neki... másrészről viszont azért nem kell annyira politikusunk összeomlott morális világáért aggódnunk, hisz ha komolyan veszi az antalli örökséget (majdnem ökörséget írtam, pardon), akkor még örült is volna hogy egy esetleges ismert / húzó nevet tesznek a lista élére, miáltal talán imádott pártjának talán mégis lesz 0,01% esélye bejutni az EP-be..., még azon az áron is, hogy neki személy szerint menni kell majd vmi szörnyen-zsíros lobbi-állásba egy csúnya multihoz... de hát az antalli ökö... nem pardon... örökség kötelez (mint látjuk)

p543hp 2009.02.26. 13:45:46

Amennyire ismerem a magyar EP kepviseloket, o az egyik leginkabb szakmai, ie nem csak politikus hanem erti is amit csinal (energia / kornyezetvedelem). Tisztan szakmai szempontbol megitelve, a szociknal Tabajdi csaba es herczog maria felelos ezekert a teruletekert, OPhez kepest kutyautok. Fidesz meg sztem OPre szamitott ezekben az ugyekben.

(Jobb hijan) MDF szimpatizans voltam kb az almassy ugyig, egyetertek katonakalmannal, DI becsavarodott. Bar lehet hogy korabban is az volt, csak nem kapott eleg sajtofeluletet hogy a nagykozonsegnek is feltunjon ez.

MDF el a lefolyon, legalabb az szadesszal egyutt mennek.

ben2 2009.02.26. 13:50:50

A Fidesz amúgy felajánlott Olajosnak egy befutó helyet a listáján, de ő visszautasította. Úgy látszik ennyire éri meg az MDF-ben lojálisnak lenni. Muhaha

mani07 2009.02.26. 13:53:04

Sajnálom, hogy már nem lehet elérni az oldalát, gondolom megfáradt a nagy letöltésekbe...így csak a Youtube maradt,azért ott se rossz. Önfényezésből *5-ös.
süti beállítások módosítása