Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Jólneveltsége tiltja

2009.03.03. 12:54 K. Funky

(UPDATE: Ismét működő linkek!)

Heti összeesküvés-elmélet megvan? Táborfalva, izraeli katonák, gyarmatosítás, hazánkon átsöprő világháború, satöbbi. Annyira nem erős, mint a kurva nagy gáztározó, de azért szerethető. A szerző talán ott szúrta el, hogy az ég világon mindent belekevert, zsidókat, atomot, amerikaiakat, oroszokat, és persze az "ideszivárgó zsidó őrző-védőket", mert ebben az országban nincs összeesküvés az In-Kal nélkül. Ez így együtt pedig annyira sok, hogy még az egyébként teljesen megvadult Magyarországon sem találhat táptalajt.

Nem is a bolondériával szeretnénk most foglalkozni, hanem emléket állítani Tóth Bertalannak, Táborfalva épeszű polgármesterének. Mindannyian tudjuk, hogy az ép ész milyen ritka vendég és fehér holló a magyar politikában, úgyhogy Tóth úr lenyűgöző riposztja különösen meglepő. Egy vidéki polgármester, aki nem csak tud, hanem mer is szellemes és pikírt lenni, amikor a körülmények ezt kívánják.

Tóth úr itt olvasható válasza elég volt ahhoz, hogy elsőszámú példaképünkké lépjen elő. Az isten szerelmére, még pontos és intelligens is a válasza, világos és érthető mondatokkal! Reméljük nem lesz ragadós a példa, a végén még lehúzhatnánk a rolót.

21 komment

Címkék: videk power toth bertalan

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr93977369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radala 2009.03.03. 15:25:15

Nem hozzászólni szeretnék, csak megkapni az esetleg elmentett Tóth úr választ, mert meghalt a l88.hu a gugli meg a válasz óta nem járt még arra, szóval azt már tudom, hogy mi van a 4600 izraeli atomsiló védő katonával, de azt nm, hogy miért nincs is ez velük. az emilcimem gondolom kiderithetö a profilomból, köszönöm az esetleges választ.
Amúgy olyan szomorúak ezek a szegény összeesküvés hívők. Én nagyon kedvelem egyébként öket, de ez talán kicsit túlzóra sikerült.

ettumifilii 2009.03.03. 15:39:16

azért vicces az öelméletben amikor említi h a 4600 fős hadsereget felduzzasztották 4000-re....:D

Pilgram (törölt) 2009.03.03. 15:47:06

én könnyesre röhögöm magam ezeken az idiótákon.. fantasztikus hogy mekkora baromságokat képesek magyarázni, és ahogy elképzelem ahogy esténként összegyűlnek a kricsmiben és osztják az észt kegyetlenül, és mindenféle 100%-os forrásra hivatkozva lökik a sódert a zsidó-amerikai csatlós Magyarországról..muhaha :)))
nagyon kis vicces barmokról van szó!:)

borpancsoló 2009.03.03. 15:51:40

ez a töltött atomsiló, ... hát ez ütött. :DD

Komolyan mondom, be kéne vezetni, hogy aki 18 éves korára csak annyit tud a XX.századi történelemből mint egy neandervölgyi, azt visszamenőleg dobják le a Taigetoszról.

MP 2009.03.03. 15:57:32

Valóban vicces lenne az összeesküvés elmélet de sajnos inkább veszélyes. Olyanokat is meg tudnak hülyíteni akik amúgy normálisak s ezek miatt a baromságok miatt zavarodnak meg. Gondolkodni kellene de sajnos ezektől az távol áll.

Yogi 2009.03.03. 15:59:06

Várjatok, nem csak a cikk tartalma atuti, hanem rovás írásban is olvasható :)) Óriási, én majdnem leestem a székről a röhögéstől!! + a kommentekben vitatkoznak az ősmagyarok, hogy az írás azért nem hiteles, mert nem jelent meg a kurucinfon! :) Bődület!

winston01 2009.03.03. 15:59:58

Hát nem veszitek észre, hogy valójában az izraeli titkosszolgálat törte fel a mariaradio.hu-t, hogy ott lejáratásból elhelyezze ezt a nyilvánvaló képtelenséget. Figyelemelterelés! Közben meg csak épül a kurva nagy gáztározó.

MP 2009.03.03. 16:04:05

Amúgy az az oldal ahol a válasz található az is egy érdekes site. Utálom hogy engem mint egy 800 éve nemesi címet birtokló család sarját állandóan ilyen önjelölt emberek akarnak megvédeni.

Az évek meg a rutin 2009.03.03. 16:17:38

Gyanús ez a Tóth... Lehet, hogy őt is lefizette a NY-BP-TA tengely és a menő sérója is csak paróka, ami alá begyűrte a pajeszt...

radala 2009.03.03. 17:38:05

Na jó, mondtam, hogy nem hozzászólni akartam. Most viszont hozzászólok. Nem nyűgözött le annyira a polgármester válasza, viszont nagyon szomorúnak találom, hogy szegény jobb sorsra érdemes emberek ilyenekkel bírják elszúrni az idejüket, mint az ilyen összeesküvés elméletek. Nem mellesleg nem lennék meglepve, ha az ilyen összeesküvés elméleti irományokat valóban valaki összeesküvők sponzorálnák, hogy eltereljék a figyelmet az egyébként létező mondjuk úgy "natív" összeesküvésekről. Szegény elméletgyártók irtó kontraproduktívak, pedig tök jó lenne az igazi "összeesküvésekről" tudni... Biztos van olyan is.

Fandor 2009.03.03. 17:53:46

atomtámadás ellen is véd?

kérem kapcsojjaki.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.03. 17:57:36

A Kommunista Zsidó Világtanács (KZSV) Táborfalván tartja az idei kongresszust. Már meg is csinálták a hatalmas földalatti konferenciaközpontot, szállodát, egy egész várost! Őket védik majd a betelepülő izraeli haderőkkel.

:D:D:D:D:D:D Összeesküvés-elméletet bárki tud gyártani, kérdés, ki hiszi el.

Ideje lenne ezeknek az idiótáknak elkezdeni olyan újságokat, weblapokat, könyveket olvasgatni, amiket NEM nekik írnak.

funfun 2009.03.03. 18:12:41

Azért az aranyos, hogy a magyarkodásban élenjáró mariaorszaga.hu hogy megadja a tiszteletet a galádoknak, és nagy kezdőbetűvel írja az Izraeli és Amerikai mellékneveket. Vajon az igaz magyarok mikor tanulnak meg helyesen írni az édes anyanyelvükön???

Pilgram (törölt) 2009.03.03. 18:31:08

@immortalis: a Kommunista Bankár-Zsidó Világtanács, jó?? vigyázz mert még egy ilyen félregépelés és rád száll a MOSZAT és jól megtölti az atomsilódat!:D

changebug (törölt) 2009.03.03. 18:50:18

Nem röhögni. :) ez komoly dolog.
Telefonkönyvet felüt - aszongya Táborfalva. Petőfi Sándor (vagy Arany János vagy Fő) utca 5. MH Atomsilók. Vagy Polgármesteri Hivatal. Aminek az aljában ott vannak az atomsilók...

Amúgy a magyarországi gáztározóknak mint olyannak szerintem lenne realitása - mondjuk nem a cikk által vázolt formában.
Végül is minden összeesküvés-elméletnek van valami alapja :)

bryan 2009.03.03. 20:11:32

"Reméljük az interneten nem fog sűrűn előfordulni a jővőben, hogy alaptalan, meg nem erősített hírek kelnek szárnyra." Én szurkolok. :)

bryan 2009.03.03. 20:19:09

Legyen neked is saját összeesküvés elmméleted!
www.uiowa.edu/~belinctr/classes/isi/group2/conspire.html
Van külön Bush-os verzió:
www.buttafly.com/bush/

DeMarco 2009.03.03. 20:50:59

Az egyik katonaélményem Táborfalvához kötődik. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy találkoztam a fegyveremmel. Lőni mentünk ugyanis. 40 fok meleg, kint a tűző napon a pusztában, majd meghaltunk a hőségben. Először három egyes lövést kellett leadni céltáblára. El kellett érni bizonyos pontszámot, vagy újra kellett lőni. A golyó is marha drága, kár pocsékolni, meg senki se bírta a meleget, ezért akik kimentek ellenőrizni a táblákat, vittek magukkal egy lyukasztót és szépen átböködték a táblákat, hogy tuti meglegyen a pontszám. A következő mutatvány 6 golyó sorozatban álló ember alakú céltáblára. Biztos ami biztos a bábukat beásták a homokba, hogy tuti egyik se dőljön el, ha valaki véletlenül eltalálja őket. Ezután jöttek a sorozatok, ahol persze látszott, hogy a bábuk balra vannak, de jobbra porzott a domb... :-))) Ez persze nem zavart senkit, letudtuk a kötelezőt és kész. Feladat kipipálva. Na, többek között ezért volt hülyeség a sorkatonai szolgálat. Mindenesetre az egy elég nagy térség, ott sok mindent el lehet rejteni. Van néhány érdekes alakzatú földdarab, köztük egy hatszög alakú, melynek közepén szabályos kör alakú képződmény látható. Ez akár kilövő is lehetne. De engem nem különösebben izgatnak az ilyen elméletek. Ennél sokkal jobbat is tudnék írni, nagyobb valóságalappal. Például az ált.iskola alatt ahová jártam anno, három emelet mély pince tartozik, ami csatlakozik egy komoly bunkerrendszerhez ami a város alatt húzódik. A pince tele van ládákkal amikben gázálarcok vannak. Régebben több helyen is le lehetett menni az alagutakba, de ezeket idővel lezárták és befalazták. Viszont érdekes módon, ezek a területek szigorú építési tilalom alatt állnak... De ez igaz arra a városra is ahol most lakom. A vár vízelvezetőjében megvannak a szellőző nyílások most is, amik a város alatt sok kilométer hosszan futó alagutakat látják el levegővel. Természetesen ezek is be vannak falazva. Stb. Ezekhez csak hozzá kell keverni amcsikat, zsidókat és kész is az összeesküvés elmélet...

Otm Shank 2009.03.03. 23:05:32

Szerintem kéne egy blogot csinálni, ahol csak összeesküvés-elméleteket gyártunk, a legjobbaknak meg időnként kiosztjuk a kosútdíjat.

Kotit 2009.03.04. 03:30:04

@borpancsoló >>: És már meg is oldottad a válságot, mert a maradék 100-200 ezer embernek csak jutna állás...

Micro_fine 2009.03.12. 10:24:23

Ha ilyen baromságokért is fizetnek, akkor bizonyos fejekben nagy baj van.
süti beállítások módosítása