Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Eltűnt a juhász II.: Ki vigyáz a seggemre?

2009.03.23. 17:41 K. Funky

Nagyon érdekes jelenségre hívta fel Gyurcsány úr hétvégi piruettje kapcsán Benei Péter blogja. A jelenség annyira érdekes, hogy mindjárt két jelenség is egyben.

Érdekes már maga a tény is, hogy egy magát valamire tartó lap, mint a Wall Street Journal miért olyan "szakértőket" kérdez meg Gyurcsányról, akiknek a fizetését gyakorlatilag a Gyurcsány-gyerekek zsebpénzéből vonják le. Még szórakoztatóbb viszont a Progresszív Intézettől nyilatkozó Magyar Kornélia reménykedése a juhász visszatérésében.

Az ezen a mámorosan másnapos hétfőn már látszik, hogy bár Gyurcsány a politikai karrierjét jó eséllyel megmentette - vagy legalábbis meghosszabbította néhány évvel - szűk esztendők jöhetnek Gyurcsány közkatonáira. Gréczy Zsoltnak nyilván nincs miért aggódnia, amíg Klára asszonynak van pénze új kosztümre, addig neki is jut majd. De mi lesz a többiekkel? Mi lesz Magyar Kornéliával? Mi lesz Böcskei Balázzsal? A Századvéget se számolták fel 2002-ben, de most még válság is van. Vagy mentőöv kell ide, vagy valamilyen csomag, vagy legalább egy alapítvány.

 

3 komment

Címkék: media gyurcsany ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr971020643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osborne 2009.03.23. 19:28:01

majd a Tibi (nem a Fenék, a Dezsőfi)

Acmee 2009.03.24. 07:57:46

Vagy egy KUTATÓINTÉZET ;) :D
süti beállítások módosítása