Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Gordon is a Moron

2009.03.30. 12:36 K. Funky

Nyilván sok olyan olvasója van a Képviselő Funkynak, aki már előre gyűlöli Bajnai Gordon potenciális miniszterelnököt, ám merő sznobságból nem hajlandó kimenni a Kossuth térre ordibálni az új jelszót, a "Gordon, takaroggy"-ot. Nekik ajánljuk a brit komikus, Jilted John 1978-as viccpunk slágerét, a Gordon is a Moront. Kár, hogy Gordon Brown kapcsán Angliában már sokszor elsütötték ezt, de csatakiáltásnak ettől még nekünk is megfelelhet.

(Az ötletet köszönjük thesparrow-nak)

5 komment · 3 trackback

Címkék: bajnai gordon kormanyvalsag

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr231034988

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő 2009.03.31. 18:01:42

A (sajátos) Nézőpont Intézet átvágta az egész médiátA Nézőpont Intézet közvélemény-kutatást végzett, hiszen azt bárki csinálhatja. Honlapjuk szerint „a kérdés az volt, hogy ki a legalkalmasabb miniszterelnök”. Az összefoglalóban pedig ezt írj…

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.30. 18:48:21

Csonka Pici, Magyarország új miniszterelnöke - Nem tudom tisztán megmondani, hogy hívják a nevit... - Az új miniszterelnökjelölt mit csinál most? - Elszökött? - Ki ő? - Szerintem a... Csonka? Az egyik kisebb portál munkatársai gondoltak egyet, és lement…

Trackback: Konzervatórium 2009.03.30. 17:04:21

Régiek új embereUgyan van még néhány – normális körülmények között érdektelen – bizonytalanító tényező (pölö, hogy pontosan milyen mértékű támogatást is kért a szocialista miniszterelnök-jelölt az SZDSZ-től), azonban talán kimondhatjuk: a hátr…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodzasfanta_ (törölt) · http://bodzasfanta.hu 2009.03.30. 15:07:54

És akkor még ott van Gordon, the big blue engine a Thomas a gőzmozdonyból (:
sodoruk.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/gordon.jpg.w300h213.jpg

"Full of his own self-importance and belief that big jobs should be left to big engines"

kovk 2009.03.30. 15:23:38

Flash gordon túl pozitív szereplő ehhez az összehasonlításhoz. Egyébként a személye teljesen lényegtelen. A háta mögött levő MSZP ugyanaz a jellemtelen semmi. Most sem voltak képesek párton belül miniszterelnököt találni: Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai. Egyik sem volt MSZP-s, amikor jelölték. Szép társaság. Ennyire fosnak, hogy még ezt is bevállalják. És ezek kormányoznak, hihetetlen.

Neocon 2009.03.30. 16:57:36

Gordon is a moron, hehe, ez jo, kar hogy ez mar tul szofisztikalt a csocseleknek. Sebaj, biztos kitalalnak valami mast helyette, izgatottan varom mi lesz az. :)

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.03.31. 18:01:14

Gordon "támogatottságáról" máris készült egy "érdekes" közvéleménykutatási hír. Amit az egész média benyalt. (Néhányan köztük az index nem közölte, de egyedül a Magyar Rádió vette észre a sundaságot).

Nemcsak választást, közvéleménykutatást is nehéz Gordonnak nyerni:-).

fideszfigyelo.blog.hu/2009/03/31/a_sajatos_nezopont_intezet_atvagta_az_egesz_mediat
süti beállítások módosítása