Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Őrületes sajtóközlemények: Bizalommal fordulnak

2009.04.07. 19:08 K. Funky

Nincs mit mondanunk. Szeretik egymást, na.

OS - Az MSZP Országos Nőtagozatának közleménye

   Budapest, 2009. április 6., hétfő (OS) - Az MSZP Országos Nőtagozatának Elnöksége örömmel üdvözli Lendvai Ildikó, az Országos Nőtagozat alapító elnökének pártelnöki kinevezését. Ő az első női pártelnök a Magyar Szocialista Párt történetében. Az Európai Szocialisták Pártjának családjában Lendvai Ildikó a hatodik női pártelnök. Úgy tűnik, hogy válságos időkben bizalommal fordulnak a nőkhöz megoldásért. Bízunk abban, hogy Lendvai Ildikó pártelnökként is figyelemmel kíséri és képviseli majd nőtársai érdekeit.

Gurmai Zita
Az Országos Nőtagozat elnöke
   Kiadó: MSZP

6 komment · 1 trackback

Címkék: mszp orult sajto

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr581052380

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kifordított ország 2009.04.07. 20:08:59

Képzelt levél Horn Gyulának Havas Szofitól...Drága Bácsikám! Gondolom sokat hallottál magánakciómról, tele van vele a sajtó, de hát nekem is kell az a 15 perc hírnév. Leadattam az Internacionálét. A dalt. A dalunkat, melynek oly sok szép emléket köszönhet…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peterman 2009.04.07. 21:10:27

No, jó' van. Vajon abban is bízhat Gurmai Zita, hogy ezzel a vadiúj brigáddal az EP-lista harmadik helye elég lesz az üdvösséghez?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.04.08. 09:36:50

Szerintem ezzel semmi gond nincs. Valóban nem rossz dolog egy női pártelnök. Miniszterelnök mikor lesz vajon nő? Nem konkrétan Lendvaira gondolok (nem tudom hány éves lesz, mire az MSZP újra választást tud majd nyerni ezek után, és milyen pozícióban lesz ő akkor), hanem bárkire, bármelyik pártból.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.04.08. 21:22:56

ne félj Zita, te még biztos kijutsz brüsszelbe...

ez az iromány egyébként a szívküldi rovatban volt?

borovi 2009.04.09. 17:50:27

Nőtagozat? Akkor férfitagozatnak is lennie kell. Mert diszkriminációt fel sem tételezek.
süti beállítások módosítása