Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Heti végszó 8.

2009.04.09. 17:26 K. Funky

Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is.

HETI VÁLASZ
- Kormányzása miért lenne más? Semmiért. Márpedig, ha ebből fog állni, könnyen lehet, hogy a próféta szólt belőle.
- Vajon a Malév és a Mol után a Főgáz, a Telekom vagy esetleg a romokban heverő MÁV egyes részei lesznek a túlontúl fieztőképes orosz vásárlók célpontjai. Mert nne legyenek kétségeink: kérik a következőt.
- Jövőkép már van: fordulatra van szükség.
- Aki viszont a minél hatékonyabb piaci működést és a középosztály megerősödését preferálja, az az adókedvezményeket és támogatásokat számolja fel elsőként. Ilyen egyszerű ez, Bajnai úr!
- Néma újságírók és néma újságolvasók közösen. Magyarország, így szeretlek?

HVG
- Magyarországon 2010-től megint hosszú időre ki lesz húzsva a talaj azok lába alól, akik nem populista módon, hanem érvekkel szeretnének politizálni.
- Az apák vétkét a fiak fogják megfizetni, hetediziglen.

MAGYAR NARANCS
- Szerintünk ez egyáltalán nem kevés - félő azonban, hogy annak a politikának, amely például támogatottságát éppen az állami juttatások fokozhatóságának a sugallatával, a tőke szabad áramlásának az ostorozásával szerezte, még ez is túl sok lesz.

168 ÓRA
- És akkor valóban ez a harc lesz a végső.
- Tocqueville francia filozófus írta: "A politikában minden úgy van, mint a háborúban. A látszat gyakran fontosabb, mint a valóság. Ezt nem értette meg Gyurcsány Ferenc. Néhány csatát ugyan megnyert, de a háborút elvesztette.

Szólj hozzá!

Címkék: heti vegszo

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr31056223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása