Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Mi mindig együtt aludtunk!

2009.06.09. 16:27 K. Funky

Vasárnap óta gondolkodunk, hogy a fenében tudnánk feldobni szegény SZDSZ és MSZP-szavazók hangulatát. Egy szerető szülőt nem zavar, ha fogyatékos gyermeke születik. Azt viszont már nehéz feldolgozni, ha ez a fogyatékos gyerek utolsó lesz a fogyatékos gyerekek négyévente megrendezett fogyatékos-olimpiáján. Szerencsére végül sikerült találni valamit, ami felvidít minden lógó orrot, és felszárít minden könnyet. Igen, szexről van szó.

Napok óta kering néhány kinyomtatott email fényképe az interneten. Ezen levelek pedig egy MSZP-s és két SZDSZ-es politikus lelki és nemi életének számtalan szórakoztató részletét mutatják be. Neveket sajnos nem mondhatunk, állítólag még egy politikusnak is tiszteletben kell tartani a személyiségi jogait.

A levelekben annyi a szórakoztató részlet, hogy nem is tudjuk, mit emeljünk ki. A swingerklub. A Gazprom! Aztán az olyan mondatok, hogy "nagyon jó szerető volt, nem zavart a kövérsége". "Rizikós volt és szenvedélyes." "A FÉRJEDNEK OLYAT ADTAM 7 HÓNAP ALATT, AMIT TE 8 ÉV ALATT NEM TUDTÁL!" "Még a Jaguárban is, amit most majd megkapsz." "Az összes szobát felszenteltük, kivéve a tédet." Hát nem jobb politikusok hálószobájában leselkedni, mint tévésztárokéban?

201
202
203
204
205
206
207

 

 

komment

Címkék: mszp szdsz haloszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr551174872
süti beállítások módosítása