Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A mikroblogoszféra köszönti a leendő külügyminisztert

2010.03.26. 13:44 K. Funky

Orbán Viktor a napokban bejelentette azt, amit már mindenki régóta sejt: a választások után alakítandó kormányában az epikus bajszú bendzsóművész ügyvéd, Martonyi János kapja a külügyminiszteri posztot.

A magyar nyelvű mikroblogoszféra atlantista elkötelezettségű új-zélandi tumblistája az alábbi novellakezdeménnyel köszönti a régi-új külügyminisztert:

"martonyi reloaded

Egyszer régen, egy távoli galaxisban volt egy nagy ámerikai cég, ahol mindenféle népek voltak, de főleg ámerikaiak. Szombat hajnalban hozta a fullajtár a küffődi lapokat, esőben, hóban, mindig. Volt pénz szarásig. Az iroda egy gyönyörű épületben volt, nagyon sok fontos ember járkált oda és nagyon sok pénzről beszélgettek."

A folytatás itten >>>

3 komment

Címkék: fidesz martonyi külügy tumblr

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr791870481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

limbekcs 2010.03.28. 15:51:39

ingyen újságért az ingyen benzinnel hajtott ingyen autóban, alap.

kamm 2010.03.28. 15:51:39

Martonyi, a nemzetkozi globalizmus lelkes tanyernyaloja... hihetetlen kepmutatas egy ilyen lejaratott alakot barminek megtenni, meg egy Orban-szintu hivatasos hazudozotol is meglepo... vajon mennyi lovet intez a Fidesznek?

Teddypompom 2010.03.28. 15:51:39

Védjen meg benneteket a Göncz Kinga.

Az sem érdekel ha Martonyi a legnagyobb szarrágó a földön, és egy egész pékség lóg a bajszáról miközben a dohányzóban szedegeti össze az eldobott csikkeket

Még akkor is jobb mint Gönczová,a gyurcsányi külpolitika megtestesítője ...
A mostani külügyér jobb ugyan Kingácskánál, de a Martonyi féllábon, a mutatóujjával a seggében is nagyobb formátumú politikus náluk....
süti beállítások módosítása