Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nem hiszi el az MSZP, hogy megkéselték a fideszest

2010.08.18. 18:07 Urbán Viktor

Amióta Déri Balázs az MSZP kommunikációs guruja, a párt a sajtóközleményeken élő kisebbség heroinja lett. A legfrissebb pakett tartalma, amibe persze a méltó partner Fidesz is szépen beleadta a maga drogadagját:

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy két aktivistájukat megkéselték a XIII. kerületben. A szöveg azt állítja, hogy "a tettesek a sértettek politikai hovatartozását alpári módon becsmérelték, fideszesként nevezve meg őket." A politika azért nem vakította el a támadókat, így kirabolták az aktvistákat. Közben az egyiküket késsel megszúrták, az illető "nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett." A cédulagyűjtők ezután feljelentést tettek a XIII. kerületi rendőrségen.

A közlemény vége az, hogy "A Fidesz megdöbbentőnek tartja, hogy a kerületben egyre nagyobb méreteket ölt a politikai agresszió." Egy cigarettára és pénzre kihegyezett késes rablást politikai agressziónak nevezni vicces dolog, akkor is, ha mondjuk gecifideszeseznek közben. De mindjárt látni fogjuk, hogy az MSZP sohasem akar elmaradni a viccelésben a nagy testvértől.

Az ügyről a rendőrség is megnyilvánult, a police.hu-n olvasható írásból az derül ki, hogy a támadó az egyik fideszestől elvette a pénzét és a cigarettáját, a másiktól pedig a mobilját akarta elragadni. Ő azonban nem adta, dulakodtak, a támadó pedig "késével hámsérülést okozott neki". Az eljárás rablás miatt indult, vagyis a sérülés nem lehett súlyos. Viszont nyilván létezett, hiszen másképp nem írták volna bele a rendőrök.

Ehhez képest az MSZP válaszközleménye - ami azzal az értelmetlen mondattal sokkol, hogy „Sajnálattal vettük tudomásul, hogy politikai haszonlesők ilyen tettet sokadszor is öncélúan próbálnak felhasználni" - úgy végződik, hogy "Az esetleges sérülteknek jobbulást kívánunk.” Vagyis nem hiszik el, hogy bárki is megsérült volna.

A legviccesebb nem ez, hanem az, hogy a két szerencsétlen fél azt képzeli, ilyeneken fog múlni az önkormányzati választás eredménye.


 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: mszp fidesz erőszak duborog a kampany

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr472231103

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ELHUNYT SIXX! ANYÁDAT IS NYUGGENREK HÍVOD? 2010.08.19. 11:31:24

 Az idült internettfüggő, hírhedten mocskolódó troll nem tudta abbahagyni a kommentekbe foglalt tömény gyalázkodást, még annak ellenére sem, hogy vércukorszintje vészesen leesett, majd inzulinos kezelésre szoruló cukorbetegségén...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása