Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Süljön le a bőr a Fidesz képéről

2010.09.15. 10:43 K. Funky

Önök most a nap sajtótájékoztató- és közleménycíme alrovatunk első fejezetét olvassák. A sajtótájékoztatót Szanyi "Egyedül Vagyunk" Tibor, az MSZP elnökségi tagja, egyben kampányfőnöke tartja délután. Hogy milyen témában, azt sajnos nem tudjuk. A tippeket felbélyegzett nyílt levelezőlapon küldhetik be szerkesztőségünkbe, határidő nincs.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kampány mszp szanyi

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr132297621

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ejtőernyős üstökös és Orbán Viktor róla való fiktív beszéde 2010.09.15. 11:16:02

Újabb légügyi dinasztia kialakulásának lehetünk tanúi. Az index.hu cikke szerint eddig fel nem fedezett zseniális tehetség robban be üstökösként a magyar államigazgatásba.Az Orbán-kormány hivatalba lépését követő napokban nevezeték ki Petykó Zoltá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása