Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Mindent azért az LMP sem szop be

2010.09.30. 10:20 MGM

Homokszem kerülhetett az LMP kampánygépezetébe, miután utolsó filléreiket egy olyan kampányfilm készítésére költötték, amit pár óra után maguk távolítottak el a párt hivatalos YouTube-csatornájáról. A klipen egy élveteg fiatalember látható, amint a Margit-szigeten egy lepukkant prostit próbál megkörnyékezni, ám nem jár sikerrel. A filmet érdemes végignézni, mert az egyik főszereplőről az utolsó másodpercekben fontos dolog derül ki.

 

 

A sajátos humorú kampányfilmről blogunk állandó politikai kommunikációs parnere, a Szempont Centrum szakértője elmondta: „A klip azért akadhatott fenn a rostán, mert annak belső logikája alapján az LMP szimpatizánsai alacsony árfekvésű szexmunkásként, a többi párt üzeneteire fogékony választók viszont exhibicionista hajléktalanként azonosíthatók. Ez az üzenet inkonzisztens az LMP politikai arculatával, a megcélzott szavazói csoport kutatásaink szerint nem fedi a párt szavazóbázisát, az LMP támogatását fontolgató, nem biztos szavazókat pedig elbizonytalaníthatja.”

Szomorú hír, hogy a történtek a kampánystáb és a párt vezetése közötti bizalmi viszony megingását jelzik, miután a klip egyik főszereplője értesüléseink szerint nem más, mint az  LMP-képviselőjelölt Jámbor András, a kampány aktivista főkoordinátora.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr292334111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása