Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Olvasóink szerint Orbán Viktor egy

2010.10.25. 17:04 kopkop

Hét Képviselő Funky-olvasótól is kaptunk remekbe szabott fotosopműveket hétvégi felhívásunkra, heten nem riadtak vissza az orbánista diktatúra lehetséges retorzióitól, a hajnal háromkor dörömbölő karhatalmisták gumibotjaitól. Következzenek hát a bátor ellenállók pályamunkái a dicsfényben fürdő miniszterelnökről és az ő árnyékáról:

Legyünk túl a nehezén: Róbert művétől kategórikusan elhatárolódunk, szeretnénk ha ezt tennék az olvasók is, ezért alkotását csak cenzúrázott változatban mutatjuk meg. A munkatáborba hurcolás kockázatát is vállaló olvasóink ide: - kattintva tekinthetik meg a már-már istenkáromló képet. Mielőtt kattintanak, szeretnénk mégegyszer leszögezni: PFUJ!

Tempforspam képe a klasszikus humor vizeire evez, az asszociáció pedig egyértelmű.

Jutka a filmtörténet legkedvesebb idegenének alakját idézte fel, képének címe: Földönkívüli

Jutka egy napi aktualitással is bíró képet is készített, azt persze az ő nevében is kijelenthetjük, nem arra gondolt, hogy a miniszterelnök tökfej lenne.

Drót Malac a hitchcocki tradíciókhoz nyúlt, amikor az eredeti hírügynökségi fotót kezelésbe vette. Képének lehetne az a címe, hogy Psycho, de nem az.

Szintén E.T. jutott eszébe Zsunak: "milyen jó is elképzelni, amikor a fénycsík ami rávetül Orbánra, egy UFOból jön ami hazarepíti éppen..." - írta olvasónk a képhez.

Zsu egy másik megoldást is küldött, amit feltehetőleg a kormányfő forradalmi hevülete ihletett. Fegyverbe, fegyverbe!

István három képet is küldött, a világtörténelem három szereplőjének árnyékát társította Orbán Viktorhoz. Íme Adolf.

És Ferenc.

És Bonaparte.

A végére hagytuk Dawnzawn forradalmi hangulatú képét, az ifjú dél-amerikai és az örökifjú közép-európai forradalmár találkozását mindezek után reméljük senki nem veszi provokációnak.

komment · 5 trackback

Címkék: photoshop orban viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr582397852

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Olvasóink szerint Orbán Viktor egy 2010.10.31. 18:09:08

Hét Képviselő Funky-olvasótól is kaptunk remekbe szabott fotosopműveket.

Trackback: A FIDESZ elefánt a porcelánboltban 2010.10.28. 10:43:55

Atyafiak, egyszer volt, hol nem, bár lassan úgy érzem inkább ne lenne. No, szóval volt egyszer egy ember aki csodás, avagy rémisztő (kinek-kinek a tetszése szerint) átváltozáson ment keresztül. Ez a Viktor gyerök egy elefánt lett a porcelánboltban!Mint...

Trackback: Egység, kétség, háromság. 2010.10.28. 10:21:39

Bugyuta szóviccel élve, kétséges egység, amit most a hatalmi ágak háromságából a Fidesz összekalapál magának. A törvényhozói, végrehajtói és bírói funkciókat nem azért tárolják külön a fejlett demokráciában, mert még buták és nem találták fel a kétharm...

Trackback: Az orbáni úton 2010.10.27. 15:10:16

 Talán még te is emlékszel azokra az időkre kedves Árpád, mikor még iskolába jártál vagy alacsonyabb beosztásban dolgoztál, és bizony sokszor megfordult a fejedben, hogy ha majd kijárom az iskolát vagy ha magasabb beosztásba kerülök, akkor bizony ...

Trackback: A nap képe 2010.10.27. 15:03:31

Mester és tanítványa:via: meggyesahibas.blog.hu
süti beállítások módosítása