Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nápolyit osztott a pártigazgató

2010.12.06. 16:02 kirk kapitány

Jók voltak a Fidesz-központ dolgozói, nem osztottak nekik virgácsot, magaviseletéért mindenki csokis nápolyit kapott. A Mikulást Kubatov Gábor alakította.


Hétfőn reggel beállított a Mikulás a Fidesz Szentkirályi utcai országos központjába.

kubatov 2


Kubatov Gábor pártigazgató Miklulás-ruhában egy krampusz kíséretében látogatta végig a párthivatal irodáit. Az alkalmazottak CBA-nápolyit kaptak ajándékba.

A pártigazgató idén alakította harmadszor a polgári Mikulást. Korábban Nyitrai Zsolt volt krampuszként a partnere, belőle azonban az idén államtitkár lett.

kubatov 1


Kubatov saját bevallása szerint az első évben még úgy érezte, gáz a piros ruha és a gumis szakáll, ma már azonban egyre közelebb érzi magához a szerepet. A Facebookon publikált fotó arról tanúskodik, hogy keresztapásra vette a figurát.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kubatov gabor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr772497263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása