Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbánt kicsit többen szeretik, mint a sajtószabadságot

2011.03.16. 14:36 Földes András

Március idusa után egy nappal megfordult a trend, és mostanra többen szeretik a Facebookon Orbán Viktort, mint a sajtószabadságot. Délután kettőkor már tizenhéttel több rajongója volt a miniszterelnöknek. 

A fordulat meglepő annak ismeretében, hogy az Egymillióan a magyar sajtószabadságért oldal éppen egy nappal korábban rendezett még a szervezők számára is meglepően nagy tömeget vonzó demonstárciót. Bár a 15-i rendezvényükre csak 3445-en jelezték részvételüket, végül több mint 30 ezren jelentek meg, hogy a kormány szabadságjogokat megnyirbáló intézkedései ellen tiltakozzanak.
 

A lelkesültség ellenére a civil mozgalmat jelenleg 82 735-en lájkolták, Orbánt viszont már 82 765-en. Érdekesség, hogy a miniszterelnök oldala nem tud a sajtószabadságos tüntetésről, csak a saját 15-i szereplését bemutató videó mutatja az ünnepet. A civil mozgalom ugyanakkor megemlékezik Orbán fellépéséről: a szervezők posztolták a videót, ahol a Nemzeti Múzeum előtt álló fiatalok elmondják, 1500 forintos fizetésért vesznek részt az állami ünnepségen. 

A két oldal közti verseny január óta tart, amikor a sajtószabadságos oldal váratlanul népszerűbb lett a közösségi szájton, mint Orbán Viktor. Akkor 58 ezer körül volt mindkét oldal tagjainak száma. A trend annyiban nem változott, hogy a szabad sajtót követelő oldal aktivitása, tehát az ott posztolók, kommentelők és lájkolók száma továbbra is magasabb, mint ahányan a miniszterelnökkel osztják meg gondolataikat, érzéseiket, vicces videóikat.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: facebook sajtószabadság orban viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr692744237

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Új alkotmány - a szimbólumokon túl 2011.03.16. 17:43:48

Ténytár A minap napvilágot látott alkotmánytervezettel kapcsolatos viták során az abban foglalt szimbolikus kérdések kerültek a média

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása