Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A búzaégető Karsai 48 óra múlva megöli magát a Fidesz-terror miatt

2011.06.20. 14:35 K. Funky

Megrendülve állunk, de minden viccet félretéve. Nem könnyű bármit is mondani egy olyan pillanatban, amikor Debreczeni József közíró-politikus lelke úgy száll át egy másik politikus testébe, hogy a lélek eredeti gazdája még él.

Debreczeni József a legutóbbi választások előtt megjelent, Arcmás című, Orbán Viktorról szóló könyve végén egy látomásszerű bekezdésben felkészül a halálra, hiszen Benito Orbán diktatúrája nyilván ki fogja csinálni őt. A gonosz Orbán ördögi ravaszságában - hogy, hogy nem - békén hagyta a Halálra Készülő Demokratikus Lantost. 

De hiába nem vágta le a fejet, nőtt helyette másik!

Karsai "Búzaégető" József független battonyai polgármester, egykori MSZP-s parlamenti képviselő ugyanis bejelentette, hogy szerdán hozzáláncolja magát a Parlamenthez, napokig nem eszik-iszik, és ha jól értjük, addig marad odaláncolva, míg a Fidesz le nem mond, vagy ő meg nem hal. Az utóbbira nagyobbnak tűnik az esély, mert a Népszava szerint Karsai 40-50 altatótablettát is be fog venni az önláncolás után. Az érintett 21 pontba foglalt búcsúlevelének végén úgy fogalmaz, "Napokig nem eszem, nem iszom, hogy megfelelő módon akár az életemet is feláldozva, ott a helyszínen megmentsem a Magyar Köztársaság Jogrendjét."

A búcsúlevél tényleg megrázó, abban az értelemben, hogy az olvasót mindaddig a nevetés rázza, míg lassan rá nem jön, hogy a vég közeleg. 

Fantasztikus íve van annak, ahogy a híres agrártüntetés-ügyi aktivista a szinte szárazan általános egyes ponttól - "Nem tűröm tovább, hogy a Magyar Kormány és a Parlament a Magyar Demokratikus Köztársaságból minden szabadságot eltipró Banánköztársaságot csináljon!" - eljut a tizenhatodik pontig, ami egyébként a politikatörténet egyik legmeglepőbb öngyilkossági okának tűnik: "Nem szeretném, ha a munkára kényszerített félkarú tűzoltó 55 évesen mentene ki a roncs autókból (mely biztos halál)!" 

Na nem mintha a polgármester 17. öngyilkossági oka sokkal gyengébb lenne: "Tiltakozom az ellen, hogy az ötven éves megrokkant rendőr több száz méteren át üldözze a tetten ért bankrablót vagy bűnözőt!"

A lényeg azért az ötös és hatos pontban van, innen derül ki, hogy az agrárvállalkozó - aki már átélt "egy dicső Rákosi rendszert" - nem akar egy újabb Rákosinak tapsolni a moziban. Ebből is látni, hogy Karsai már gyereknek is igazán érzékeny volt, hiszen 9 éves korában ért véget a Rákosi-korszak. 

Karsai Orbán Viktorhoz írt, 21 pontos nyílt levele az egyik legfergetegesebb magyar politikai dokumentum lenne, órákig röhöghetnénk például a búcsúsorokon - "Bízom és remélem, hogy mártíromságom felrázza az egész magyar nemzetet, határon innen és túl, hogy nem lehet ebben az országban egy új Rákosi rendszert felépíteni. Köszönettel búcsúzom minden magyartól, Híveimtől és Ellenségeimtől egyaránt! -, ha nem zavarna be a tény, hogy ugye ez itt a jelek szerint halál komoly.

Láttunk egész sok, politikailag aktív magyar embert hasonló véleményeket kifejteni, de nekik általában síp volt a szájukban, és a ridiküljüket rázva átkozták a rendőrsorfalat. Szegény Karsai József viszont egy majdnem hatezer lakosú város aktív polgármestere. Isten irgalmazzon minden battonyainak!

1 komment

Címkék: mszp fidesz karsai józsef

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr463000322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2012.02.01. 18:03:40

Szily visszamehetne a Homárhoz - ott kevesebb kárt okozott ...
süti beállítások módosítása