Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kétezer a „Come back Feri” póló a volt államtitkárnál

2011.06.30. 17:51 kirk kapitány

Avarkeszi Dezső pólókat árul. Az egykori igazságügyi államtitkár levelet küldött mindenkinek, hogy a ruhákat nála lehet megvenni.

A pólók négyféle felirattal kaphatók, vannak „NO PASARAN!”, „COME BACK FERI” és „KIS SÉRTETT JÁRJA BE EURÓPÁT” feliratúak. Az utóbbi kettő csak piros vagy fekete színben, az „I LOVE DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ” viszont csak feketében vagy fehérben, de mindegyikből van S, L, M, XL és XXL méretben.

Az MSZP veterán politikusa persze nem azért kezdett a ruhabizniszbe, mert államtitkárkorában nem tudott eleget félretenni az ellenzéki időkre, hanem azért, hogy párttársainak megmutassa, hogyan lehet megvalósítani a tisztább pártfinanszírozást Magyarországon.

Különösen most, hogy a párttagság is leszavazott arról, hogy támogatja-e „Feri” vízióit az átlátható könyvelésről, jó példával kell elől járni.

A módszer az, - írta az államtitkár a Demokratikus Platform elvbarátainak -, hogy „Ti, vagy akár barátaitok, azt javaslom, írjátok össze helyi csoportotokban, hogy milyen pólókat vásárolnátok (milyen felirattal, színben és méretben), és írjátok meg nekem az e-mail címre. Ezt követően visszaírok, hogy miként juttatom el számotokra a pólókat.”

Szólj hozzá!

Címkék: avarkeszi dezső

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr833027929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása