Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Betlehemben lép fel a Semjén család

2011.12.22. 22:02 Urbán Viktor

Magyar iskolai kórus énekel Menus Gabriella karnagy vezetésével a betlehemi Születés bazilikájában, a Jézus szülőhelye fölé emelt templomban, a világszerte közvetített karácsonyi éjféli misén. Csütörtöki hír volt, hogy a misén, Mahmúd Abbász palesztin elnök meghívására, ott lesz Schmitt Pál köztársasági elnök képviseletében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is. Semjén igazán örülhet, hogy a budai Szent Angéla Gimnázium énekkarát is meghívták a szertartásra, Menus Gabriella ugyanis a felesége.

Semjénné kórusa tavaly már járt Izraelben, a jeruzsálemi ferences énekiskola meghívására, a Ferences Sajtóközpont híre szerint ez alapján a sikeres szereplés alapján kapták a karácsonyi meghívót.

A misét az MTV2 közvetíteni fogja.




 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony semjén zsolt kórus betlehem mise

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr253489445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása