Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A bóvli szeretőm nem szop ma

2012.01.05. 16:16 Urbán Viktor

A popzene állítólag úgy keletkezett a régi időkben, hogy macskanadrágos dalnokok mászkáltak mindenfelé, és amikor megéheztek, gyorsan megzenésítettek valami aktuális történelmi, szexuális vagy időjárási eseményt, majd némi pöngetés után lelejmolták a közönséget.

Hála istennek, ezek az idők már elmúltak, sőt eltűnt a sok "fuck George Bush"-ozó helikopterkommunista zenész is a színpadokról, így már szinte hiányzott valaki, aki zenével reagál rohanó világunk aktuális eseményeire.

A Belga ez a valaki, ugyanis két nappal a hétfő esti Opera-tüntetés után egyszer csak kikerült a Youtube-ra egy többé-kevésbé arról szóló, vadi friss szám. Nem a Belga tette ki, hanem egy rajongó, a saját készítésű fotóklipjével.

Sőt, a menedzserüktől most tudtam meg, hogy a szám január másodikán, hétfőn készült el. A tagok a tévében nézték az eseményeket, meg amúgy is ez volt a levegőben, aztán hipp-hopp, szám lett belőle. (Itt lehet meghallgatni a szám jobb minőségben feltöltött változatát.)

Lelkesen lengetjük gyalogkakukkbőr kalapunkat, ez tényleg villámgyors volt. No meg találó is, mert a tüntetésen a legerősebb hatást - az én esetemben a hátam erőteljes borsódzását - tényleg a tömeg "bóvli, bóvli" skandálása váltotta ki. Lehet, hogy másnak ez rokonszenves vagy semleges élmény, MTK-drukkerként viszont pont ugyanazt éreztem, mint amikor a Szentélyben felhangzik a "Tyú, tyú. tyú, szivattyú" kórus.  Hogy inkább lennék dózsás vagy barantadrukker.

A számra egyébként nagyszerűen lehet ugrálni, az elkötelezett hallgatók az olyan soroktól lesznek boldogok, hogy "a bóvli kormány is megdőlhet" meg hogy "kapják be a faszunkat / figyeld meg, hogy rábasznak", én meg attól, hogy "a bóvli haverom lemondta / a bóvli szeretőm nem szop ma"

Update 1.: Ez a poszt a következő ajánlóval fut az Index címlapján: "Turbótinódizmus: a Belga tagjai hétfőn a tévében nézték az Opera-tüntetést, és még aznap kész lett a vadi friss kormányellenes számuk, a Bóvli."  Erre reagált Bauxit az együttes belga.hu-n lévő mikroblogján: "Helyenként azt olvasom, hogy a Bóvli című skicc kormányellenes. Szerintem viszont leminősítésellenes."

Szólj hozzá!

Címkék: opera belga tüntetés orbán viktor bóvli

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr193522229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása