Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Schmitt Pál nem akarja megzavarni a vizsgaidőszakot

2012.01.17. 14:41 K. Funky

Schmitt Pál csütörtökön Egerbe látogatott volna, hogy az Eszterházy Károly Főiskola diákjainak előadást tartson az új alaptörvényről. De mégsem megy. A plágiumgyanúba keveredett, és ezért a nyilvánosságot és a kínos kérdéseket mostanában kerülő egykori olimpikon érdekes magyarázattal mentette ki magát. A Hír24 értesülése szerint az egyetemistáknak a főiskola a következő üzenetet küldte:

Tisztelt Hallgatóink!

A Köztársaságelnöki Hivatal - tekintettel a hallgatók kötelezettségeire - úgy döntött, hogy dr. Schmitt Pál, köztársasági elnök, nem zavarja meg a vizsgaidőszakot (sem a vizsgákat, sem a felkészülést) az Alaptörvényről szóló előadásával.

Elnök úr ettől függetlenül meglátogatja intézményünket és személyesen is igyekszik meggyőződni arról, hogy az nemcsak a vidék, hanem a teljes hazai felsőoktatás egyik legjobb és legszínvonalasabb képzést és szolgáltatásokat nyújtó Főiskolája.

dr. Schmitt Pál és a Köztársasági Elnöki Hivatal is eredményes és sikeres vizsgaidőszakot kíván Önöknek!
 

 

Schmittet most üldözi a média, de nem könnyű találkozni vele. Tervezéskoordinációért felelős államtitkár kinevezésén valószínűleg még soha nem volt annyi újságíró, mint hétfőn Csizmadia Norbert fogadásán a Sándor-palotában. Igaz, a kamerák nem annyira az új közszolgát, hanem a doktori disszertációjáról megjelent hírek óta csak ritkán látható Schmitt Pált vették. Annyit lehet tudni, hogy az államfő szerdán reggel interjút ad a Kossuth rádiónak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr153570834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása