Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A BM-nek tetszett a békés, jó hangulatú esemény

2012.01.21. 19:28 joobs

A Belügyminisztériumban nem volt szabad szombat. A kormánypárti tüntetés vége után alig egy órával a minisztérium szűkszavú, tárgyszerű és mindenképpen elfogulatlan közleményt adott ki:

A civilek által szervezett, kormányt támogató mai rendezvény befejeződött. A békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt. Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett. Rendőri intézkedésre nem volt szükség.

Budapest, 2012. január 21. Belügyminisztérium Sajtóosztály

Érdekes módon a BM január 2-án nem fabrikált hasonló közleményt, amikor ugyancsak tele volt az Andrássy út: a kormány az Operaházban ünnepelte az alaptörvény hatályba lépését, kint viszont sokan ezt másképpen gondolták.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr833637056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása