Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nemsokára könnyű lesz megismerni az utcán az orbánistákat

2012.02.14. 11:53 Urbán Viktor

Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem beszélhetne egy köcsög békaevő? Az angolok is visszavehetnek, hiszen könnyű olyan országban liberáliskodni, ahol a férfiak minimum 25 százaléka buzeráns? Ha Brüsszelben jár, az első útja a Ljubljankára vezet? Akkor az Ön helye a frissen alakult Patrióta Európa Mozgalomban van. A Mozgalom olyan szélsőséges mértékben civil és spontán alakult, hogy Orbán Viktor évértékelője után a rendezvényt vezető Balog Zoltán államtitkár újra a mikrofonhoz lépett, és búcsúzóul felszólította a közönséget, hogy csatakozzanak az új mozgalomhoz, ami azt tűzte zászlajára, hogy megvédi értékeinket. Ma kiadták a Spontánok bemutatkozó sajtóközleményét, amit csonkítatlan formában közlünk. Ja, és a poszt címét az indokolja, hogy Mészáros László azt javasolja az igazi, Európa-fitymáló orbánistáknak, hogy tűzzenek a mellükre egy szál virágot vagy egy virágot ábrázoló gyerekrajzot. Kár, hogy nem álarcban vagy felcsatolható állatfülben utaznak, de így is vicces lesz, ha - reményeinknek megfelelően - nemsokára sikk lesz belépni a PEM-be.

Mi, patrióta európai polgárok Patrióta Európa Mozgalom néven új mozgalmat indítunk közös értékeink hirdetésére, védelmére. Nekünk, magyarországi demokratáknak az emberi jogok védelme, a társadalmi szolidaritás, a vállalkozás szabadsága és a gazdasági növekedés gyümölcseinek igazságos elosztásába vetett hit, valamint a tiszta természethez, a védett környezethez való jog éppen olyan alapértékünk, mint magyar kulturális hagyományainknak és kivételesen gazdag, gyönyörű anyanyelvünknek védelme, és fejlődésüknek harmonikus összekapcsolása.



Mindezek nélkül számunkra a demokrácia, a jogállamiság nem képzelhető el, s éppen olyan fontosak, mint hazaszeretetünk, vagy éppen antik, illetve keresztény hagyományainkon, kultúránkon alapuló európai identitásunk.

2010 tavaszán nemzetünk szabad választásokon kétharmados felhatalmazást adott a polgári patrióta politikai pártoknak, és e nagy közös akarattal megteremtette a feltételeit annak, hogy parlamentáris módon, polgári értékrenden alapuló forradalmi változások következhessenek hazánkban: a választópolgárok döntő többsége az új kormánytól elvárta, hogy az országot a velejéig korrupt, széteső félben levő posztkommunista fél-demokráciából valóban új alkotmányon és törvényeken alapuló polgári demokráciává alakítsa át.


Szinte reménytelen gazdasági, erkölcsi romlásba sodort nemzetünk ösztönös reakciója volt ez a kétharmados felhatalmazás, mellyel személy szerint Orbán Viktort és az általa vezetett polgári demokratikus politikai erőket hatalmazta fel a nemzet a hon kívánt változások levezénylésére.

Mi, a mozgalom alapítói a két év előtti eltökéltségünkből egy jottányit sem engedünk, nem hagyjuk, hogy akár hazai, akár külhoni politikai-gazdasági-pénzügyi erők és kulturális holdudvaraik, valamint médiájuk hiányos tényismeretükből adódóan vagy szándékos hazugságokat hangoztatva, gyakran kettős mércét alkalmazva kioktassanak bennünket, és vádjaik következményeként egyre kilátástalanabb állapotba sodorják gazdaságunkat.

Töretlenül támogatjuk lehetetlen helyzetbe taszított országunk állami vezetőit, és nem hagyjuk, hogy álságos, sokszor hazug állításokkal vádolják őket s rajtuk keresztül azt a több milliónyi magyar választópolgárt, amely demokratikus úton juttatta őket a hatalomba. Nem hagyjuk, hogy olyan vétségekkel, bűnökkel illessenek bennünket, amelyek ellen mindig is harcoltunk történelmünk során, és küzdünk ma is.

Méltatlannak tartjuk, hogy még nekünk, európai magyar patriótáknak kell magyarázkodnunk demokrata mivoltunkkal kapcsolatosan; nekünk, akiknek itt Európa közepén az 1100 éves államiságunk szinte a génjeinkbe véste a patriotizmus és az európai polgári értékrend minden ismérvét.

Útjára indítjuk hát a Patrióta Európa Mozgalmat. Felhívjuk polgártársainkat, a civil szervezeteket, csatlakozzanak hozzánk. Fejezzük ki sok millióan, hogy nem engedjük megszentségteleníteni értékeinket, nem hagyjuk magunkat többé megalázni!
   
Tűzzünk a mellünkre egy szál virágot, vagy gyermekeink, unokáink által készített virágrajzot!

Legyen a virág a Patrióta Európa Mozgalom szimbóluma!

Budapest, 2012. február

Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

Mészáros László
ügyvezető elnök

221 komment · 4 trackback

Címkék: civil orbán viktor patrióta európa mozgalom politikafüggetlen spontán szerveződés

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr164104182

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Illusztráltam az új Alkotmányt! 2012.02.14. 19:10:40

Orbán a szavazófülkébe vezeti a népet,  Szalai felrakja a szájkosarat a háromfejű médiára, Lázár utolsó ítéletet mond a szegények fölött és még 12 nagyszerű alkotás. A képek elkészítéséhez nagyon híres festmények nézegetéséből merítettem az ihl...

Trackback: Kerényi bá' rajzszakköre 2012.02.14. 19:09:47

Arthur királyból István királyt, sárkányölő Szent Györgyből lovasrendőrt, reneszánsz csillagászból trianoni politikust rajzoltak az amatőr piktorok. István király az új alkotmányba döfi az Excaliburt, Szent György rendőr szűzleányt öl, míg a sárkány a...

Trackback: Magyarország - távolról 2012.02.14. 15:22:11

Szájer József tegnapi blogjában – amelyben oly huszárosan nekitámadt Neelie Kroes alapjogi főbiztosnak – tán az EU melletti elkötelezettségünk bizonyítékaként azt írta: „Nekünk, magyaroknak, talán több más európai nemzetnél is fontosa...

Trackback: Bal-jobb, bal-jobb, bal-jobb 2012.02.14. 12:27:50

Meghívott a Gépnarancs írni. Azt mondja az lenne a célja, hogy véleményeket ütköztessen jobboldalról, baloldalról, bárhonnan szívesen közzétesz cikkeket — igaz jobboldali szerzőket nagyon nehéz találni....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.14. 15:17:10

@világoszöld: "Mindegy mibe csomagolod, csak nemzeti szín szalaggal legyen átkövetve, úgy minden "zöldséget" könnyebb eladni."

Igen ezt már Móric Zsigmond is megírta, hogy a magyar ember hátán szántani is lehet, csak az ekét kell átkötni nemzetiszínű szalaggal. (nem szószerinti az idézet).

Úgy látszik azóta sem változott a helyzet.

placa 2012.02.14. 15:25:09

@Jani haverja: Sokat valóban nem... voltunk mi már "három millió koldus országa"!

világoszöld 2012.02.14. 15:28:52

A magyar ember hátán szántani is lehet, ha nemzetiszin az eke. Így szól az idézet, én meg mindig arra gondolok, ha hallgatom a parlamentet, hogy Mikszáth mekkorát nézne, hogy eltelt 150 év , és nem változott semmi.

Intizar 2012.02.14. 15:36:47

Mi az, hogy Ljubljanka? Valami leleményes szlovéngyalázás? De miért?

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.02.14. 15:45:23

A kokárdát és a magyar zászlót is kisajátították, mert ők magyarabbak a magyarnál. Ünnepekkor használtuk, büszkén, örömmel viselve.
Most meg a bóvlisták fél négyzetméteres kokárdákban feszítenek gőgösen

Orbán takarodj, még van egérút!

Mike36 2012.02.14. 15:48:32

@autobuzi: pl CBA-s testvérpár, ahol mostohábban bánnak a dolgoókkal mint a tesco-ban?

Relativitás 2012.02.14. 15:48:52

annyi jó jelképet, kitűzőt tudnék..pl.: egy béka mélyen a föld alatt, egy légvár, egy saját farkába harapó skorpió, a zenészek a Titanicon, Hunyadi Mátyás amint a nemesek a nem befagyott Dunán királlyá kiáltják... a Csodaszarvas bőgése..van még

placa 2012.02.14. 15:53:09

@Relativitás: A Duna jegével vigyázzunk, ha jól tudom ma van évforduló, de szerencsére nincs befagyva. Hála a jégtörőknek!

károgó varjú 2012.02.14. 15:58:06

@Leonard Zelig: A forradalom olyan mint a bicikli. Ha nem tolják eldől.

Intizar 2012.02.14. 15:58:35

@blah: Amire ön gondol, azt úgy hívták, LUBJANKA. Ljubljana meg Szlovénia fővárosa, azért gondoltam, hogy belekeverték. Úgy látszik, mégsem.

Relativitás 2012.02.14. 16:05:53

placa: 1458. január.24. akkor még voltak telek:)) és egyhangúlag megválasztott vezetők..:))

Hohó60 2012.02.14. 16:07:16

Ilyen szar, igénytelen és hazug cikket ritkán látni...
A kommentek túlnyomó része meg sikeresen teljesítette a lehetetlent: alulmúlta.

blah 2012.02.14. 16:07:56

@Intizar: oké, elírták de azért gondolom érthető a kontextusból, hogy mire is célzott a szerző

Németh András 2012.02.14. 16:12:14

@világoszöld: a wikin ezt olvasni: "A Kárpát-medencében főként a nagy büdöske és a kis büdöske terjedt el."
jelen esetben szerinted melyikekről lehet szó :D

bajai 2012.02.14. 16:16:49

@mirigy187: Ne mááá. Ez most komoly?

Soha semmire nincs időnk, olyan gyorsan jár a nap
Én is nagyon ritkán látom a barátaimat
Künn az utcán annyi ember, szinte alig férnek el
Egyszer találkoznunk kéne, hát holnap gyertek el!

Csak egy kékszínű virág, ennyi a jelünk
Aki jön, mind barátunk és boldog lesz velünk
Csak egy kékszínű virág, mit a kezedben hozol
Csak egy kékszínű virág, s már hozzánk tartozol

A városszéli réten fényes nagy tüzet rakunk
Beszélgetünk örömszóval, vagy jókat hallgatunk
Dombok alatt szól az ének, fejünk felett az est leszáll
Mosolyunkat továbbviszi mind, aki arrajár

Csak egy kékszínű virág...

Minket nem érdekel a hajszín és az emberek kora
Minálunk csak egy a fontos: a barátok szava
Nefelejcs vagy búzavirág minden földön megterem
Hozzátok a virágokat, de mindegyik kék legyen!

Csak egy kékszínű virág...

Mob. 2012.02.14. 16:26:20

@Salemi boszorkány: "A fejükön milesz vajon?"
Vérdíj

Hó apó 2012.02.14. 16:29:20

Én a borvirágot javasolnám, azt sokan viselik amúgy is.

Operator 2012.02.14. 16:34:00

@gabóapó: Nincs kizárva amit írsz, mert míg a viktorkirály menetben még sírt, hogy nincs pénze hitelt törleszteni, azon a hétvégén Pataky mester Bécsből Dubai-ba repült pihenni, vásárolgatni (A Facebook tanulsága szerint látható volt többek közt a Mall of the Emirates-ben is). Azon a héten volt a Dubai Shopping Festival hajrája, a szállodaárak az egekben voltak, a jegyárak szintén az egekben. Szegényke, miből fizette vajon mindezt, azzal a sok hitellel a vállán?

NYJetsTD 2012.02.14. 16:37:24

Vasárnap már érkezik is egy Észak-Koreai küldöttség, mert úgy vannak vele, tanulni sohasem késő...
Faszom már tele az állandó megkülönbözetető jelzéseiktől, vagy ha már úgyis akarnak, akkor legalább legyen egy cipő talpnyom a seggükön...

Hó apó 2012.02.14. 16:37:59

@Operator:

Ugyanmár, csak azt kívánta demonstrálni, milyen lesz az életszínvonal a megszorítások után.
Csak a magadfajta búsmagyar letargista kisebbség nem látja, hogy ma Pataky, holnap a teljes FIDESZ vezérkar, utána a teljes párttagság, majd ezt követően az egész ország ilyen jól fog élni.

Hó apó 2012.02.14. 16:39:20

@NYJetsTD:

Még nem tudod, de hamarosan akin nem lesz virág vagy a zakóján vidám rajz, azt elviszik.
Havi 47.000-ért dolgozni.

mindig igazamva 2012.02.14. 16:44:18

ÁÁÁÁÁÁHHHH, ez nem lehet igaz. Isten bizony, álljanak már fel, mutatkozzanak már be ezek a fosagyúak! Ember, 2012 van! komolyan, ha ezek ezt olvasták volna 2008-ban, csak a neveket meg a fideSS-t kicseréljük mondjuk MSZP-re, mit gondolnának? Hogy ez így jó? ezt kell csinálni?
Mert ha igen, már most foglaljanak maguknak egy szobát a diliházban!!!

komplikato 2012.02.14. 16:44:21

@Pékszakállú Henceg: "Százas szeggel wazze', ..."
Ácskapocs?

nu pagagyí 2012.02.14. 16:49:55

"Nem leszünk gyarmat" felirat kellene mellre, tarkóra és seggre.

komplikato 2012.02.14. 16:50:13

@Hó apó: Így is minap jelentették a marha nagy eredményt, eddig 200.000 azaz kétszáz ezer polgárt sikerült a kemény 47.000 "meg lehet élni belőle" összegért "közmunkára" ítél ... izé beszervezni.

Operator 2012.02.14. 16:53:16

@Hó apó: Jól van na, igazad van, én vagyok a szűklátokörű libárbolsevik európai internacionalista spekuláns nagytőkés! Meg kell tanulnom végre, hogy Pataky-nak igaza volt: "Viktor csodákat tesz"!
De Te is szégyellhetnéd magad! Élcelődsz itt a "47.000 Forintból meg lehet élni" kijelentésen, pedig tudhatnád, hogy nem Matolcsy tehet róla, hogy ez kiszaladt a száján, hanem az EMÚTNYÓCÉV! Ne legyél már ennyire ortodox!

Na megyek virágot keresni :)

Hó apó 2012.02.14. 16:53:34

@nu pagagyí:

Így igaz, "nem leszünk gyarmat" feliratú kitűzőt kell viselni.
Igazuk van. Főleg hogy tavaly Kínának kínálták fel gyarmatként az országot.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.02.14. 16:54:19

Hazafias Népfront.

Egyébként eddig is meg lehetett őket ismerni.

ninimimi 2012.02.14. 16:57:11

@Kompli: Rossz a zöngéje - a román elvtársak vertek ácskapcsot áldozataik fülébe Ceausescu vallatószobáiban.

Egyébként - túl azon, hogy néhány kommenten jót nevettem (köszi) -, azért azt rögzítsük már, hogy a Nyugat és Európa utálatában igen jól átfedi egymást a hazai "jobb" és "bal" oldal "érzelem"-világa. A háttérpárt-"semlegesen" Nyugat- és Európautáló hazai média egyik bűne - a borzalmas közhangulaton túl -, hogy ilyen sületlenségeket, mint hogy "Európa rossz nekünk", el lehet adni.

Kérem szóljon, aki rendszeresen szokott említést látni a hazai sajtóban arról, hogy az EU évente 2500 milliárd forinttal támogatja Magyarországot! Hogy amit nekünk kell fizetni, az mindig forintban szerepel a hírekben, amit kapunk, az meg euróban - csak a hangulat kedvéért, mer ugye a 300-as szorzóval jól lehet játszani, a többség nem fejszámolóbűvész.

Közös műve ez a mai helyzet Magyarországon a "jobb" és "bal"-oldalnak. A liberalizmust - nem az SZDSZ által lejáratott eszméjét és gyakorlatát - például Nyugaton alapértéknek tekintik. Nálunk közös erővel irtotta, irtja az oldalfüggetlenül nyugatellenes média.
Ha már a helyzet okait keressük...

ágica1 2012.02.14. 17:00:40

Mi a facér' gurul állandóan körbe ez a kva történelem?

kissiú 2012.02.14. 17:02:19

"a gazdasági növekedés gyümölcseinek igazságos elosztásába vetett hit"

Nem ez volt a magyar sikersztori 40 éven keresztül?

Hó apó 2012.02.14. 17:03:44

@ninimimi:

Akkor csak neked:
az a 2500 Mrd Ft viszont kevesebb annál, ami éves szinten kimegy az országból.

Tudod hogyan:
- multi nyeresége
- EU befizetések
- külker mérleg (idén talán már nem)
- államadósság

autobuzi 2012.02.14. 17:15:28

@Mike36: például, de sok vállalkozó minimálbérre van bejelentkezve, leírhat sok mindent az adójából, és nekik már ez olyan természetes, mint a szalag mellett éjjel-nappal dolgozónak a fizetés csökkentés...

killercsiga 2012.02.14. 17:19:12

@világoszöld:
Új Zrínyiász
Csak néhány nevet, meg régies kifejezést kellene kicserélni, és mintha új lenne a 120 éves aktuálpolitika...

Hó apó 2012.02.14. 17:19:13

@én sajnálom:

Célozgatunk, célozgatunk?
Van ám IP cím azonosítás is... elv.. akarom mondani polgártárs.

ninimimi 2012.02.14. 17:21:47

@Hó apó:

Akkor csak neked:

- multi nyeresége, ami az államunknak befizetett adója és költségei (pl. munkabér, magyar beszállítók kifizetése) után marad

- EU befizetések. A jelzett összeg nettó. Ez azt jelenti, hogy a befizetéseinkkel csökkentett ennyi.

A két utolsó sorodat nem is lehet érteni. Hogy jön az ide, hogy többet költünk, költ az állam, mint amennyit a hathatós segítségével létrehozunk?!

Amúgy ne zavartasd magadat, utáld csak nyugodtan a "multikat", meg a Nyugatot! A mai helyzetünk túl van már azon a ponton, amikor számít, hányan hisznek el valótlanságokat.

Mesterlövész 2012.02.14. 17:22:16

@eManuel: Ja, bakki, már majdnem feleakkorák, mint a kormányban. Szar a helyzet, mondtam én.

Kakimaki0123456789 2012.02.14. 17:22:36

@Hó apó: Magyarazza mer el nekem valaki ezt a "kimegy a penz az orszagbol" dolgot! Pld egy magyar ceg miert is nem vinne ki a penzt az orszagbol? Vagy miert is adozna tobbet? Egyaltalan miert magyar egy ceg, amikor az EU a toke es munkaero szabad aramlasarol szol, miert is maradna az a penz itt csak azert mert egy magyar ember kezeben van amikor az EU-ban lenne jobb helye, igeretesebb befektetes, jobb, biztonsagosabb piaca? Mert a magyarok nem beszelnek idegen nyelveket es nem is tudjak hogy mi van mashol?

egy nagyi 2012.02.14. 17:23:44

Szerintem a kisüstis pálinkás üveg jobb lenne, vagy a csörgősapka.
Egyébként lehet, hogy én tanulatlan vagyok, de nálam egy kicsit ellentmondó fogalom a patriótaság és az európaiság.

Kakimaki0123456789 2012.02.14. 17:26:23

@autobuzi: Erre lett volna jo az ingatlanado... nem vezetek be.
Gondolkodj rajta hogy miert.

Kakimaki0123456789 2012.02.14. 17:35:58

@Dr. csárli hárper: Nekik az az igazsagos ha minen az allame, a partte, a vezere!

Savior 2012.02.14. 17:36:49

@Hó apó: multik nyeresége: mert pl. az IBM és a Suzuki az EU-s multi, ugye? És EU-n kívüli országokban egyáltalán nem szoktak multik lenni. Hát persze.

ninimimi 2012.02.14. 17:37:48

@Kakimaki0123456789:

Még emlékszem azokra az időkre, amikor a nyugati útra pl. a nyakkendőbe rejtve kellett kicsempészni annyi német márkát (nyugatnémetet persze), vagy dollárt, amennyi a normális, ottani léthez volt szükséges. Pontosan ebből az időből, a vasfüggyöny, az országnyi munkatábor, szocialista tábor korából maradt az elvtársak agyában ez a
"kimegy a pénz az országból".

Az elvtársak agyában... Akiknek nem csekély hányada ma harcos "jobboldali".

én sajnálom 2012.02.14. 17:37:56

@Hó apó: Fenyegetőzünk, fenyegetőzünk?
Csak jelzem, hogy e kettő már foglalt.

Hertelendi 2012.02.14. 17:45:55

@Hó apó: Hát te aztán télleg nagyon okos vagy...

Mitzimackó 2012.02.14. 18:07:58

@ninimimi: nem azért nem kaptunk $-t, hogy nehogy kihordjuk. NEM VOLT! azért nem engedtek, csak 3 évenként! ha mindenki mehetett volna bármikor, akinek volt pénze, elfogyott volna a devizatartalék :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.02.14. 18:08:51

Ekkora seggnyalást komolyan mondom :D

Mitzimackó 2012.02.14. 18:10:31

@Kakimaki0123456789: amúgy nem tudom, demján pl. hova hordja a pénz, mert a primaprimisszimán kívül nem túl sok mo-i munkahelyteremtéséről tudok, én úgy emlékszem, a szomszédoknál beruház, tán a horvátoknál vannak nagy építkezései. most nem arról beszélek, hogy egy multi őt bízza meg az építkezéssel!

Jutka Horváth 2012.02.14. 18:16:16

Szerintem egy vekkert kellene kitűzni, vagy a fejekre tenni. Mert ugyebár a vezér 2006-os tüntetésen arra buzdította híveit, hogy mindenki vigyen magával egy vekkert. Ezért is hívták sokáig Vekker Viktornak!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.02.14. 18:20:08

Nem arról van szó, hogy a főnök bevett egy ekit, vagy csak betintázott?

egartbgdhng 2012.02.14. 18:26:55

Ez komoly???

Tényleg nem veszi észre senki, hogy az elmúlt száz évben a kapitalista, libsi nagytőkés társadalmak mind jól jártak, az ellenük küzdők pedig mind-mind összeomlottak (jobbára ÖNHIBÁJUKBÓL), vagy az összeomlás szélén állnak?
Nem volt elég ez az idő bebizonyítani, hogy ha nem is a legjobb, még mindig ez a leginkább jó feltalált rendszer?
Most ez a rendszer is megremeg, de miért? Mert megadták a bizalmat olyan korrupt, vagy épp hazug országoknak, mint Magyarország, vagy Görögország.

Lehet jönni az 1100 éves történelmünkkel, Trianon igazságtalanságával, de az az igazság, hogy ezt 92 évnél fiatalabbak csak a könyvekből tanulták. Semmi köze a mához.

Ma fel kell kötni a gatyót, ledobni az évtizedes láncokat és beállni a rohadt sorba, megpróbálni felépíteni azt a társadalmat, amiről tőlunk nyugatra már bebizonyosodott, hogy működik. -még ha gondokkal is küzd, találjátok ki, hogy ők, vagy mondjuk É-Korea jön-e majd ki jobban?!

És ne mondja senki, hogy ezek nem összeegyeztethetők a magyar értékrenddel -már ha létezik még egyáltalán ilyen.
Arról nem is beszélve, hogy ha belegondoltok, senkinek semmi köze a buzihoz, a drogoshoz, vagy legalábbis nem több, mint közvetve fizetni az elvonó költségeit, bár gondolom az összege éves szinten meg sem haladja a focimeccsek biztosítására elköltött összegeket.
És ha a keresztény Európánál tartunk.
A keresztény Isten úgy teremtett meg bennünket, hogy mindig új dolgokat találunk fel. Fejlődünk. Ha kiüzettünk a paradicsomból, az egyetlen út visszafele, ha körbemegyünk az úton, hátramenet nincs. A fejlődés evolúció. Az evolúció egyben társadalmi evolúció is, hisz a technikával együtt ez is fejlődik.
A jelenlegi nyugat, a keresztény európa eleddig a legfejlettebb ország, tehát ők vannak legelőbbre (Itt most meg sem említem, hogy ha igaz, nem véletlen, hogy a kiválasztott nép vezeti).
Ezek biológiai tények, fejlődnünk kell, új rendszereket kell létrehozni, ezek valakinek mindig fájnak.
Vagy mondja valaki, hogy vissza szeretne menni a feudális 1600-as évekbe! Az igazságosabb volt? Fenéket, rabszolgák, meg urak voltak.
Ebben a zsidókkal szennyezett társadalomban legalább van középút, van választás. Igaz, nem teszik a sültgalambot a szádba, tehát ha nemesnek is születtél, lecsúszhatsz, de ha lecsúszott vagy és akarsz küzdeni, bármit elérhetsz.
Csak rajtad áll. Hogy is mondják? Aki nem dolgozik, ne is egyék.

Nem a mélyszegénységről van itt szó, szerintem ez egy kommentelőt sem érint, hanem arról az alsó-középosztályról, aki leginkább hallatja a hangját ezeken a fórumokon.

Magyarok!

Felejtsétek el a pártokat, nekik csak szavazat vagytok! Felejtsétek el az ideológiákat, a szocializmustól a patrióta honvédőkig, még a Patrióta Európai Mozgalom mind-mind csak szavazatért megy! Vagy miért nincsenek politikai bírálatok a pártfinanszírozást illetően? Miért nincs megjegyzés az akármilyen mélységekig menő alvállalkozói szintekre?
Azért, mert kéz kezet most, a többi meg műbalhé.

Azt nézzétek ami van, nem azt, amit látni akartok.

Ideje felébredni, és ahhoz az Európához tartozni akarni, ami az jelenleg.

ninimimi 2012.02.14. 18:29:13

@Mitzimackó:
Már bocs, de én nem a szocialista államrendszer pénzét nem vihettem ki - azt "valutakiviteli engedéllyel" lehetett, ha megvettem -, hanem a sajátomat, azt kellett eldugni a kivitelkor, amit például kintiektől kaptam.

sziú törzsfőnök 2012.02.14. 18:42:15

Felhívnám a szagsegédek figyelmét, hogyha a Nagy Dakota Főnök fapadoson megy
Brüsszelbe és ugyanúgy jön haza vigyázzanak nehogy szálka menjen a nyelvükbe.

prof. DR. Igaz Magyar doctor professor 2012.02.14. 18:45:06

Ahogy a 4 tojásos tarhonya nem vetőmag, úgy a kokárda sem virág.

Mária 2012.02.14. 18:50:10

"Legyen a virág a Patrióta Európa Mozgalom szimbóluma!"

Konkrétan az ánuszrózsát javasolnám a díszes társaságnak.

Mária 2012.02.14. 19:02:10

@én sajnálom:

"Szegfű, tulipán..."

Csuporka, tátika, mimóza, júdáspénz...

Creatura 2012.02.14. 19:13:16

Remélem végül a sírcsokor nyer majd a nemzeti szavazáson. :D

Ha már siratni akarjuk a saját józan eszünket, akkor legyünk stílszerűek. :)

Tudja már valaki, hogy mikortól lesz kötelező hordani?

házelnök 2012.02.14. 19:25:53

Ezek reklámozzák a tv-ben a szőrmebundákat.
Jobb demokráciákban nem tudom, hogy az ilyen reklámok mennyire menők?

Légvárak 2012.02.14. 20:28:29

@ninimimi: Látod, most nincs ilyen gond, szabadon kivihetsz, beválthatsz eurót, dollárt vagy amit akarsz. Szerinted ma Magyarországon hány ember juthat ki egyáltalán külföldre? Na nem azért, mert korlátozzák, hanem mert nincs miből...

komplikato 2012.02.14. 20:36:44

@Hó apó: Eu befizetések? Még mindíg majd' 4x-es a kifizetési oldal.

Multik kiviszik a "hasznot" témára már kérdeztem egyszer, hogy az mit jelent?
És olyan multik mint OTP, MOL, CBA(!) akiknek sok száz vagy ezer külföldi kirendeltsége van, azok hova adóznak a külsős cégek után? És miből vették meg őket? Nyertek a lottón?

Karipapa01 2012.02.14. 20:41:33

Bocsánat! Én két éve, amikor a FIDESZ-re szavaztam, azért tettem, mert elhitették velem, hogy az MSZP-nél jobban meg tudják oldani az ország problémáit. Minden kommunikációjuk erről szólt. Utólag kiderült, hogy Gyurcsány helyett Orbán és csapata ámokfutását kaptam azzal a kiegészítéssel, hogy erre adtam felhatalmazást! Sőt! fogjam be a pofámat, majd a lézerjani, meg a matolcsy, meg a szíjjártó majd megmondja mi legyen, pedig nem is rájuk szavaztam! Én arra szavaztam, amit Orbán Viktor annak idején kommunikált: megszűntet minden visszaélést, egyszerűsíti az adózást, jobb élhetőséget, több munkahelyet és kevesebb korrupciót ajánlott. Ezzel szemben el kell tűrnöm a holdudvarának az ámokfutását, nem beszélve arról, hogy a Miniszterelnök Urat is olyan tanácsokkal látják el és olyan helyzetbe kényszerítik, ami még az országra nézve is megalázó. Szégyen!

ninimimi 2012.02.14. 20:44:07

@Légvárak:
"...ma Magyarországon hány ember juthat ki egyáltalán külföldre? "

Szegényen is sokkal többen, mint a vasfüggyönyös kádárdiktatúrában, ebben biztos lehetsz.

Az, hogy a volt kádárpropagandisták kezében hagyott "bal" és "jobb" oldali média mást sugall és másként éled meg, az ettől még lehetséges. "Kitűnően" végzik a "mostmindenrossz" hangulatot árasztó "munkájukat", ezért lettünk egy legutóbbi felmérés szerint a legpisszimistább nemzetek egyike.

Valóban bosszantó, hova juthattunk volna felszabadultan az elmúlt 22 évben normális politikusokkal, azonban ebből nehogy már az "akkor jobb volt" következzen a kádárdiktatúrára nézve!

ninimimi 2012.02.14. 20:46:58

@ninimimi: javítás

"...ezért lettünk egy legutóbbi felmérés szerint a világ legpesszimistább nemzeteinek egyike."

Újlaki 2012.02.14. 20:51:26

@Hohó60: Kedves Hohó, ha mész az autópályán, és egyvalaki jön a forgalommal szemben, akkor az nyilván hülye ámokfutó. Ha többen is jönnek, az már gyanús; de ha mindenki szembe jön, akkor el kell gondolkodni, ki a hülye, ki az ámokfutó, és egy óvatlan pillanatban megfordulni. A jó irányba.

Légvárak 2012.02.14. 21:03:38

@ninimimi: Én egészen biztosan idősebb vagyok nálad, sosem voltam párt- vagy KISZ-tag, sosem korlátoztak abban, hová utazom - pénzt valóban rejtegetni kellett, 7 évig éltem távoli faluban és tudom, hogy miről szól az egyszerű emberek élete. Nem panaszkodom, szinte mindenhol voltam a világban Amerikától Ausztráliáig. De 1 biztos ezek a lehetőségek ma a 21.sz.-ban korlátozottabbak a "nagyközönség számára mint a Kádár-rendszer idején - nem ideológiai okok miatt, pusztán azért, mert a nagy átlag lényegesen rosszabbul él. Csak könnyebb hinni a meghamisított multnak mint felismerni a valóságot, főként ha valaki ebből akar tőkét kovácsolni. Félreértés ne essék: sem komcsi sem egyéb párti nem vagyok és még zsidó sem vagy cigány... A lehetőségek persze ma nagyobbak, bár azt gondolom, aki dolgozni akar mindenütt megtalálja a lehetőséget. Feltéve, ha van munkalehetősége...

MIx 2012.02.14. 21:27:11

Nagy tévedés a következő állítás:

¨¨...2010 tavaszán nemzetünk szabad választásokon kétharmados felhatalmazást adott a polgári patrióta politikai pártoknak, ...¨¨¨

A szavazók 53%-a, a szavazásra jogosultak 40%-a adta voksát a kormánypártokra.
NINCS ITT SEMMI 2/3-OS FELHATALMAZÁS! A 2/3 csak a parlamenti matematika eredménye!!

A kormánypárt 4/10-es (többségi???) felhatalmazással rendelkezik, közel 2/3-os (60%-os) választási elutasítás mellett!

Szómágia, hülyítés a köbön!!!

Sapienti 2012.02.14. 21:36:34

A hippik úgyis beperlik őket jelkép bitorlásért!

Sapienti 2012.02.14. 21:40:24

@ninimimi: Igazad van, nem akkor volt jobb hanem most rosszabb!

Sapienti 2012.02.14. 21:43:56

@Mária: Én ismerek húsevő virágokat is! :(

Sapienti 2012.02.14. 21:47:11

@Winston Schmitt: A kapitalista helyett írhattál volna "kapsi"-t.

linócsik 2012.02.14. 22:19:32

Virág helyett egy makimajom legyen a jeletek, az kifejezőbb..

Prien-u47 2012.02.14. 23:17:22

"polgári patrióta politikai pártoknak" ,na itt tört ki a szerzőből a művész végleg.

Prien-u47 2012.02.14. 23:22:22

a polgári patrióta politikai pártok prominenseit permanensen provokálják posztkommunista prókátoraink

captain morgan 2012.02.14. 23:24:30

@Karipapa01: Szerezd meg Lee Iaccocca "Vezetőink, hol vagytok?" című könyvét. Érdemes.

ninimimi 2012.02.14. 23:29:19

@Sapienti: @Légvárak:

Annyiban igazatok van, hogy például én is rosszabbul élek egy bizonyos értelemben, mint a Kádár-rendszerben. Az például, hogy a rezsiszámlák gondot jelentsenek, akkor elképzelhetetlen volt számomra. Most nem ezt ahelyzet... Azonban közben volt 20 kellemesebb év, - amíg vissza nem ütött az elmúlt időszak balf@szkodása - és az össze sem volt hasonlítható a megelőző és a mostani helyzettel.

Amúgy meg számomra a "mindennnapi kenyér" szintjén fontos az, hogy alapjában véve azért ma mégiscsak sajtószabadság van, nincs gépfegyverrel őrzött szögesdrót a nyugati határunkon, ami börtönné tette az országot. Mert ingyen étel és fűtés a börtönben is van, de köszi, akkor én inkább fázom és éhezem!

ninimimi 2012.02.14. 23:39:42

@ninimimi:

A KUTYÁK DALA
S gondunk ételre sincs.
Ha gazdánk jóllakék,
Marad még asztalán,
S mienk a maradék.

Pest, 1847. január - Petőfi Sándor

A FARKASOK DALA
Fázunk és éhezünk
S átlőve oldalunk,
Részünk minden nyomor...
De szabadok vagyunk!

Pest, 1847. január - Petőfi Sándor

linócsik 2012.02.14. 23:40:50

Képzelem, ahogy Orbán -kitűzővel az EU ellen-mosolyog az EU konferenciateremben, és ott lesz a többi, virágos (esetleg makimajmos??) kitűzős harcostársa is...Szép lesz..

Csingiz 2012.02.15. 00:19:15

Az utóbbi néhány hónapban ez már a sokadik cikk, amiről első olvasásra azt hiszem, hogy az valami izléstelen vicc, ami csak országunk befeketítésére iródott...
PS. Off and on a blognak: ha jól értem mire gondoltok, akkor a tér neve "Lubljánka", nem "Ljubljánka".

Csingiz 2012.02.15. 00:20:55

@Csingiz: Na tessék, én is elírtam. Tehát "Lubjánka". Na.

88888888 2012.02.15. 00:53:51

tyíí bázz, gyönyörű, hogy ez mekkora rákosi utánérzés!!:)

A. Közbiztonság Szilárd 2012.02.15. 01:33:06

Hát ha már gyönyörű anyanyelvünk védelme és egyéb eceteslófasz, akkor talán nem kellett volna ennyi helyesírási hibát elkövetni ebben a rikoltmányban.

A tartalmi baromságokról akkor még egy szót sem szóltam.

Viszont mindegyik ilyen barom a mellére tűzhetne egy virágot.
Lehetőleg Hiltivel.

ninimimi 2012.02.15. 01:45:29

@A. Közbiztonság Szilárd:
rikoltmány - tök jó szó, nagyon tetszik. Te találtad ki? Ha nem, honnan van?

A "Hilti"-ért kár volt...

A. Közbiztonság Szilárd 2012.02.15. 01:48:53

@Csingiz:
Nem kéne a jót hülyeségre javítani. Ljubljánka (Люблянка) az bizony.

@ninimimi:
Igazad van, ezek tényleg Orbán kutyái, akik lesik az asztalról leeső morzsát.
Majd ha Viktor jóllakik.
De még éhes, még alig 1-2 milliárdot lopott el az államtól saját zsebbe.

A. Közbiztonság Szilárd 2012.02.15. 01:50:07

@ninimimi:
Igen, én találtam ki.

Nem, a Hiltiért nem lenne kár. Akár fizetném is.
Ahogy ezekért ez ökrökért sem.

autobuzi 2012.02.15. 08:51:00

@Kakimaki0123456789: azért nem vezették be, hogy ezzel is a gazdagokat támogassák a nagy alapterületű palotáik és szerelőcsarnokaik miatt.

Intizar 2012.02.15. 09:07:07

@A. Közbiztonság Szilárd: NEM ljubljanka. Rakja be ezt a (cirillbetűből szépen összerakott) szót a gúgliba, meglátja.
De idézhetek én is ugyanonnan:
The Lubyanka (Cyrillic: Лубянка) is the popular name for the headquarters of the KGB and affiliated prison on Lubyanka Square in Moscow, Russia.
Ha már egy orosz szakosnak nem hisz.
Vagy ezt: Лубянка — метоним, нередко используемый в неофициальной публицистической и разговорной речи для собирательного обозначения органов государственной безопасности СССР и РФ, в частности, КГБ СССР и ФСБ (по зданию госбезопасности на Лубянке).
Bár ez utóbbit nem volt értelme iderakni, ön nyilvánvalóan nem tud oroszul.

nojelka 2012.02.15. 09:16:48

Még a legkisebb faluban is vannak orbánbesúgók. Sajnos idáig jutottunk. De jön még a kutyára dér, szokták volt mondani régi öregjeink.

foton öv 2012.02.15. 11:22:55

Jaaaajjjj Istenem!! Hogy ezek mindig ki akarnak tűnni. Egyszer kokárda, egyszer csörgős óra, most meg ez a virág. Ha belegondolunk, igazából senkinek sem jó. Ülünk(állunk) a metrón, és látjuk, hogy valaki bejön a mellén virágostul. Ő is érzi, hogy sokan mit gondolnak róla, és e miatt (mivel fideszes) leginkább dacosan és peckesen még jobban kihúzza magát, de mégis negatívan foglalkoztatja a dolog, a virágtalan többség pedig bosszús, hogy még mindig akadnak korlátoltak, lám-lám itt is van egy példány.
Sokkal jobb könyvet olvasni! Van pl. több aktuális is, egy szerzőtől. Állatfarm, 1984.

bőrmók 2012.02.15. 12:32:45

@Mária: :D ez is jó, de ezt máshova kívánom nekik

Közbiztonság Szilárd 2012.02.17. 02:17:29

@Intizar:
Akkor te meg azt: Люблянка.
Én tényleg nem nagyon tudok már oroszul, de te láthatóan még annyira sem.
videobaba.ru/movie.html?movie_id=584424
КГБ ФСБ Люблянка

"И если освабадили бы по настояшему то не было бе домов КГБ в каждом госсударстве похоже на Люблянку с пресловутыми подвалами."

De biztos az oroszok sem tudják, bezzeg te...

Intizar 2012.02.17. 11:07:32

@Közbiztonság Szilárd: Uram, bocsásson meg, de ez a videó először is nem oroszul van, hanem talán ukránul vagy beloroszul.
Aztán nem a Lubjankáról szól, hanem egy étteremről, vagy klubról vagy miről, ami valóban ezt a nevet viseli. Lehet, hogy ukránul úgy írják, ezt nem tudom.
Az írott szövegnek is utánanéztem, amit ön idéz. Ezt sem orosz ember írta, hanem, azt hiszem, észt, aki az ellen kel ki a neten, hogy az oroszok "fölszabadították" a hazáját. Sajnálom, de csöppet sem helyesen ír oroszul. Higgye már el, könyörgök, hogy értek hozzá.

Intizar 2012.02.17. 18:13:16

Ráadásul az, hogy milyen nevű (fontos és híres) tér van Moszkvában, az nagyon egyszerűen és bizonyosan tudható dolog. Tehát: ebben a városban létezik egy igen központi elhelyezkedésű tér, amelyet Lubjankának hívnak. Mintegy véletlenül ott állt a KGB parancsnoksága (ez bizonyára nem egzakt kifejezés, de tudjuk, mire gondolunk). Ezért nevezték Lubjankának az épületet is.
Könnyen lehet, hogy utána a magyarok és hozzájuk hasonló népek, vagy Ljubljanával összekeverve, vagy csak a saját nyelvérzéküktől vezettetve (lásd "Osztyapenkó") átkeresztelték Ljubljankára, de attól még azt a teret a csökönyös oroszok továbbra is Lubjankának hívják, hasonlóképpen a KGB épületét.
Ha egy hasonlatból jobban értene:
Mind pontosan tudjuk, hogy Budapesten van egy Kossuth tér. Fontos tér, többek között ott áll a parlamentünk is. Ebből akkor sem lesz Kocsuth tér, ha példának okáért egész Madagaszkár közvéleménye szentül meg van győződve róla, hogy úgy hívják.

szkari 2012.02.20. 02:20:50

@ninimimi:
25 éve minden vágyam volt egy 83-as Golf és 20 ezer forint fizetés.
Mára összejött!

ZBR 2012.02.23. 09:23:16

"a választópolgárok döntő többsége az új kormánytól elvárta, hogy az országot a velejéig korrupt, széteső félben levő posztkommunista fél-demokráciából valóban új alkotmányon és törvényeken alapuló polgári demokráciává alakítsa át."

Elvárta. Aztán az ügynökmúlt feltárását szolgáló tervezetet leszavazták. Legyen szíves, valami véresszájú FIDESZ-es polgári, patrióta, pö*s elmagyarázni, hogy miképp volt ez lehetséges. Köszönöm előre is.
süti beállítások módosítása