Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Selmeczinek csak a francia import fáj

2012.03.12. 14:13 K. Funky

Selmeczi Gabriella elborzadva értesült arról, hogy a nemzetközi baloldal francia importtüntetőkkel készül meggyalázni március 15-i ünnepünket. A franciák a Szocialista Párt második emberének vezetésével vesznek részt az egymilliósok csütörtöki tüntetését.

A Gyurcsánytól, SZDSZ-től, rendőrterrortól csöpögő közleményt alant szó szerint közöljük, egyben felhívjuk a Fidesz szóvivőjének a figyelmét arra az aprócska tényre, hogy a nemzetközi jobboldal a Fidesz-közeli Békemenetre egyenesen különvonatot indít Lengyelországból.

A nemzetközi baloldalnak már az ünnepeink sem szentek?

Tovább folytatódik a nemzetközi baloldal támadása Magyarország ellen. Már március 15-i nemzeti ünnepünk sem szent az MSZP-s, SZDSZ-es külföldi elvbarátok számára. A "francia értelmiségiek" azon kívül, hogy butaságokat beszélnek, kettős mércével is mérnek. Nem emlékszünk, hogy hasonló vehemenciával képviselték volna a Gyurcsány-korszak visszaéléseinek áldozatait, felemelték volna szavukat például a rendőrterror, a szocialista korrupciós gépezet, a legdurvább politikai hazugságok, vagy éppen a költségvetési adatok – Európában is párját ritkító – meghamisítása ellen. Mindennek ellenére bárkit szívesen látunk Magyarországon, aki személyesen akar meggyőződni arról, hogy a magyarok új irányt szabtak országuknak, együttes erővel törekednek hazájuk felemelésére, és békésen, méltósággal ünneplik az 1848-as forradalom emléknapját.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz franciaország selmeczi gabriella egymillióan a sajtószabadságért

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr274311933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása