Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Senki sem akar Dániel Péterrel tüntetni

2012.03.12. 16:39 Esterházy Attila

A Gyurcsány Ferenc udvaribolondjaként híressé vált mackónak még saját párt sem kell ahhoz, hogy mindenki elhatárolódjon tőle. (Korábban, miután Wittner Máriát lekurvázta, az általa félistenként tisztelt Gyurcsány is kénytelen volt levenni róla a kezét.)

Most, a Szolidaritás március 10-i tüntetése után, amin Dániel Péter rendezői kártyával a nyakában álldogált a backstage-ben, a Facebookon Kálmán László határolódott el a kaszinótojásos ügyvédtől (hozzátéve, hogy "osszátok is meg!"):

„A Dániel Péter nevű egyént nem ismerjük, senki se hívta a színpadra,főleg nem a mi kórusunk, végképp nem kérte senki, hogy álljon be ésott tátogjon! Adjátok tovább ezt az infót.”

A bejegyzést a kórus tagjai közül többen is kommentelték:

- Dániel Péter ugye fotoshoppal került oda?
- Nem. Végig ott volt, backstage pass-szal.
- Nem, pont előttem állt a hangját nem hallottam ki agyönyörű kórusból.
- Nahát, most látom....hát őt a franc se hívta, énKÓnyát, Székelyt és Iványit hívtam fel előtte. Őrület, hogy aztán megbárki feljöhetett???? Én mondjuk épp konferáltam....

Bár a videófelvételeken nem látszik, egy képen megtaláltuk Dániel Pétert a Szabadság kórusban:

Juhász Péter tavaly januárban írt arról, hogy Dániel Péter hogyan férkőzött be jogtalanul a rendezők közé az Egymillióan a magyar sajtószabadság tüntetésén.

Dániel Péter leginkább Flintstone-ék dinójára hasonlít, akit akárhányszor csak kidobnak az ajtón, mindig visszajut a házba az ablakon át.

Szólj hozzá!

Címkék: kálmán lászló tünetés dániel péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr764312281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása