Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Az aranylábú Schmitt Pál szabályos szerelése

2012.04.02. 09:42 Esterházy Attila

Oroján Sándor, Heves megyei fideszes képviselő, Nyitrai Zsolt főtanácsadója ismét igazságot tett Schmitt Pál ügyében. A Fidelitas operatív alelnöke januárban a plagizálást a puskázással és a papírrepülő-hajtogatással állította párhuzamba. Mi már akkor feltettük a kezünket, és pánikszerűen kerestük a tollat, hogy odategyük a doktor előtag mögé a pontot, amikor a plagizált doktorit a tanárnő feszes fenekére köpött rizsszemhez hasonlította.

Fotó: orojan.blog.hu

Legújabb, vasárnap esti blogbejegyzésében már focis hasonlattal élve állt képzeletben az újságírók össztüze és az elnök közé:

Kisdoktori cím adományozása ügyében is igaz a futballból jól ismert hasonlat: tizenegyes az, amit a bíró megad – még ha a lassításból úgy látszik is, hogy nem volt olyan durva a falt, amekkorát a csatár esett. Vagy a csatár legyen szíves, és fáradjon le a pályáról, bocsánatot kérve a nézőktől, mert ők utólag, lassítás alapján nem érzik tizenegyesnek?

Ilyen meggyőző érvek mellett mi sem tehetünk mást, minthogy könnyes szemmel magát az elnök urat idézzük: "Hova volt ez a nagy sietség?".

Szólj hozzá!

Címkék: plágium oroján sándor schimtt pál

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr204355552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása