Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán besétál Bajnai utcájába

2012.04.11. 16:06 Esterházy Attila

Új búzaőrlő malmot épít a Gyermelyi Zrt. Az alapkövet csütörtök délelőtt 10 órakor Orbán Viktor miniszterelnök fogja elhelyezni Gyermelyen. Ugyan hasznos információ, hogy az új malom a lágybúza mellett durumbúza őrlésére is alkalmas lesz, de még fontosabb, hogy az esemény Gyermelyen a Bajnai út 1. szám alatt zajlik.

Úgy látszik, mégsem sikerült az elmúlt 8 évvel leszámolni, ha a miniszterelnök egy ilyen nyilvánvaló csapdának bedőlt. Mi lesz a következő? Matolcsy György az Oszkó utcában vesz majd lakást?

A poszt megszületéséig nem kaptunk információt arról, hogy Kövér László a közeljövőben a Schmitt utca közelébe menne, tekintve, hogy nincs is ilyen utca.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán viktor bajnai gordon gyermelyi

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr644384252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása