Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Gyurcsány feljelenti a rendőrséget

2012.04.24. 09:10 akiraly

 "A DK feljelentést tesz a rendőrségen a 2011. december 23-i törvénytelen fogva tartás ügyében" címmel tart kedden sajtótájékoztatót Kolber István, a Gyurcsány-párt parlamenti képviselője, értesülhettek a hírszerkesztők az MTI eseménynaptárából.

Gyurcsány Ferencet karácsony előtt a Parlamentnél vette őriztebe a rendőrség, amikor megpróbálta elrabolni a showt a magukat a parlamenti parkoló bejárataihoz láncoló elempések elől. A tiltakozókat a rendőrség a személyi szabadság korlátozása bűntettének gyanújával állította elő, de viszonylag hamar el is engedte a mentelmi joggal rendelkező képviselőket. A fideszes többség pedig később törvényben részesítette amnesztiában a tiltakozókat.

Szólj hozzá!

Címkék: feljelentés gyurcsány ferenc amnesztia

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr284470047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása