Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Tűzoltót kellett hívni Lezsák Sándorhoz

2012.05.23. 19:37 joobs

Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke nyitotta volna meg a Polgárok Házában a nemrég elhunyt Csurka Istvánnak szentelt emlékestet. Azt most hagyjuk, hogy megboldogult Csurka István a polgárokat vagy a házmestereket képviselte-e jobban, de Lezsák már a temetésén is szép szavakkal emlékezett egykori MDF-alapító harcostársáról, a muszáj Herkulesről, a golyófogóról, a fáklyavivőről, akit veszélytudata vadvizekre vezetett.

Lezsáknak most nem volt veszélytudata, meg is járta. Beszorultak a liftbe Bíró Zoltánnal együtt. Szerencséjükre ott volt Bakondi György a katasztrófavédelem vezetője, aki azonnal kihívta a tűzoltókat. Jó negyed órába telt, mire kiszabadították az alapítóatyákat a felvonóból.

 

Fotó: Huszti István

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr164542348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása