Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kövér nem ismerte fel Simicskát

2012.06.11. 15:37 Pageréty Irma

tumblr_m5ge7q3C1g1qa4unvo1_1280.jpg_679x960

Kövér László visszautasította két LMP-s képviselő, Dorosz Dávid és Karácsony Gergely törvényjavaslatát. A javaslat alapján szigorúbban büntetnék, ha valaki vagyon elleni bűncselekményből szerzett pénzből később pártokat finanszíroz. A két képviselő azzal keltett feltűnést, hogy a javaslat indoklásaként Simicska Lajos fotóját helyezték el a dokumentum.

Kövér éppen a kép miatt utasította el a törvényjavaslatot. Megállapította ugyanis, hogy a fotó nem hasonlít egyáltalán a javaslatot benyújtó LMP-s képviselőre. És ez baj. „Az Ön aláírásával, de más fényképével benyújtott módosító javaslat nem felel meg az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló 46/1994. (IX. 30.) OGY. határozat 94. 1. bekezdésében foglaltaknak, amely előírja, hogy módosító javaslatot csak országgyűlési képviselő nyújthat be”.

Kövér így folytatja: „Természetesen nincsen házszabályi akadálya annak, hogy a módosító javaslatait ne csak aláírva, hanem – a könnyebb azonosíthatóság érdekében – fényképpel ellátva nyújtsa be, kérem azonban, hogy a jövőben kizárólag a saját magáról készült fényképet szerepeltesse az aláírása mellett (alatt, fölött).

Szólj hozzá!

Címkék: simicska lajos kövér lászló lmp dorosz dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr714580866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása