Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Miért törték le a kanizsai menóra fémágát?

2012.06.11. 14:39 Tóth-Szenesi Attila

Nem is szaporítanánk a szót. A lényeg: Mesterházy-Berérte-Orbán-Viktort-Attila szerint a minket körülvevő világ nem olyan bonyolult, mint elsőre látszik. Ha már működne az MSZP által kezdeményezett, gyűlöletbeszéd elleni etikai bizottság, akkor a nagykanizsai menóra fémága még most is sértetlen lenne.

Mielőtt a teljes közleményt bemutatjuk, hogy ne lehessen szövegösszefüggésből kiragadással vádolni, adunk néhány tippet: a szegénységet kezeljük a szegénység elleni bizottsággal, a gazdagságot a gazdagság elleni bizottsággal, a hülyeséget meg a hülyeség elleni bizottsággal, és akkor biztos mindenki sokkal boldogabb lesz, különösen a bizottság tagjai, titkárnői, gépkocsivezetői, bútorbeszerzői, és mindenezek rokanai.

Ide vezet a Fidesz összekacsintása a szélsőségekkel

A hétvégén ismeretlenek letörték és elvitték a nagykanizsai zsidó hitközség udvarán található nagyméretű menóra fémágait. Az egyre bátrabb szélsőségesek Orbán Viktortól és a Fidesztől kapják a muníciót, hiszen a kormánypártok nem szavazták meg az MSZP által szorgalmazott gyűlöletbeszéd elleni etikai bizottság felállítását.

A Fidesz elemi érdeke, hogy a szélsőségek Magyarországon fennmaradhassanak, megerősödhessenek, velük folyamatosan összejátszik, őket rendszeresen hallgatólagosan támogatja. Ide vezet a Horthy és Nyirő kultusz kormányzati szintre emelt propagandája, amit a Jobbik és minden más szélsőséges erő azonnal felhasznál. Orbán Viktor és a Jobbik titkos összekacsintása hizlalja a szélsőséges erőket Magyarországon.

Az MSZP továbbra is abban érdekelt, hogy Magyarországon ne juthasson a szélsőséges eszme ilyen könnyen propagandához, ahogy azt a Fidesz megteremtette számukra.

Mesterházy Attila,

az MSZP elnöke

Szólj hozzá!

Címkék: mszp antiszemitizmus mesterházy attila

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr334580698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása