Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Tényleg meg akarták buktatni Orbánt?

2012.06.17. 19:05 K. Funky

Emlékeznek még Zárug Péter Farkasra, aki a MIÉP számára végzetes 2002-es parlamenti választás előtt még Csurka István tanácsadója volt?

És Tóth Gy. László politológusra emlékeznek-e, aki azzal írta be magát a politológiatudomány történetébe, hogy a kerékpárosokat "egy rosszul szervezett társadalom bomlástermékeinek" nevezte? (VIGYÁZAT!!! SZÖVEGÖSSZEFÜGGÉSBŐL KIRAGADVA!!!)

Hát Lentner Csaba neve mond-e valamit? A kisgazdákon és a MIÉP-en át vezetett az útja a Fideszbe, mellesleg közgazdász.

Ők a szerzői a Kik támadják Magyarországot és miért? című könyvnek, velük készített interjút a Vasárnapi Újság, és velük van tele ma az internet.

Hogy tényleg meg akarták-e buktatni Orbánt az imperialisták, azt nem tudjuk, de az interjú végkicsengése pozitív: nem jutottunk Görögország és Spanyolország sorsára, vagyis az EU elleni meccsen 1-0-ra vezetünk.

Itt jegyezzük meg, hogy a csődveszély kifejezetten jó hatással volt a spanyolokra és a görögökre, az előbbi nagy valószínűséggel, az utóbbi biztosan bent van Európa legjobb nyolc foci-válogatottja között.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán viktor tóth gy lászló zárug péter farkas lentner csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr584594415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása