Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nem csicskáztattak a dutyiban az LMP-sek

2012.07.12. 10:51 Pageréty Irma

“Nincs közöttünk csicska, ezt tudja a Simicska” - énekelték többek között cellájukban az LMP-sek. Vágó Gábor parlamenti képviselő a blogján számolt be börtönélményeiről. Ez alapján úgy tűnik, hogy a Lehet Más a Politika aktivistái az unalommal szemben sem adják meg magukat.

A párt több parlamenti képviselője szerdán a Közgép telephelyéhez láncolta magát, ameddig a rendőrök el nem vitték őket.

Vágót egy forró, levegőtlen, szűk zárkába zárták, ahol nagyon sok papírt kellett aláírniuk. Hatodmagával próbálták elütni az időt, mert egymást nem bántották, ezt rögtön az elején meg is beszélték.

Szavaztak, énekeltek, és vizespalackok kupakjaival is sokat játszottak.

Élményeiről többek között így vall a parlamenti képviselő:

Először logikai játékokkal akartuk elütni az időt, de az nem túlontúl közösségi. Majd bázis demokratikus alapon megszavaztuk, hogy miről beszélgessünk, a pina és a bor jutott a döntőbe, de a szétszavazáson a bor nyert. A demonstrációs táblák becsempészésével scrabble-öztünk, a legjobb végtermék a 7 fideszes péniszhattyú lett. A mindegy, csak négy fal között csináljuk poénok kifulladása után, beindult a dalárda, Laár pour L’art, rajzfilmslágerek magyarul, Ganxta szavalóverseny, és a kihagyhatatlan börtön abalakában soha nem fúj be a szél nóta.

Szólj hozzá!

Címkék: börtön lmp vágó gábor közgép

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr204647205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása