Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Miről beszélhetett
Orbán és Fico?

2012.07.20. 11:42 Esterházy Attila

Végre itt egy tisztességes Orbán–Fico-háttérkép!

1–1-et játszott csütörtök este Pozsonyban a Videoton FC és a Slovan Bratislava.

Még szerencse, hogy egyik csapat sem nyert, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök, akinek a kedvenc gárdája a Videoton és Robert Fico szlovák miniszterelnök, aki pedig a Slovannak drukkolt, egy darabig együtt nézték a meccset.

Vajon miről beszélgetett a két államférfi? Miután az ablakban néhány szót odavetettek egymásnak, többet nem is kommunikáltak, Orbán egy pohár borral nézte a meccset.

Kattintson a nagyobb képért!

Fotó: Ránki Dániel

Frissítés: a poszt megjelenése után a kérdésünket megválaszolva az alábbi szöveget közölte az MTI:

Főleg a futballról beszélgetett Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák kormányfő csütörtöki esti pozsonyi nem hivatalos találkozójukon, a Slovan Bratislava–Videoton FC Európa Liga-selejtező mérkőzésen – jelentette pénteken a SITA szlovák hírügynökség.

„Sok mindenről beszélgettünk, de főleg a futballról” – mondta Orbán Viktor a mérkőzés után.

Robert Fico szlovák kormányfő a hírügynökségnek elmondta: „A találkozó igazolta, hogy a szlovák-magyar kapcsolatok minősége lehetne teljesen más, mint amilyen eddig volt. A jövőre kell koncentrálni, nem a múltra. Mindkét országnak hasznára válik, ha a Szlovákiát és Magyarországot érintő közös tervekről beszélünk”– mondta.

Megjegyezte: nem lett volna szerencsés, ha ő nem megy el egy olyan (szlovákiai) mérkőzésre, amelyre ellátogat a magyar miniszterelnök. „Ezenkívül, nyilván tudják, hogy időnként – nem rendszeresen – elmegyek a Slovan Bratislava meccsére. Úgy éreztem, ez most éppen egy jó alkalom. Ez a találkozó Orbánnal kiváló alkalom volt arra, hogy javítsuk az egymás közötti kommunikációt és a kapcsolatokat" – mondta.

Utalt arra, hogy a magyar miniszterelnök nagy futballrajongó, hogy szülőfalujában alapított egy labdarúgó-akadémiát, és hogy támogatja a magyar futballt. „Láttam, hogy teljesen beleéli magát a mérkőzésbe. A játék közben nem nagyon volt idő arra, hogy sokat beszéljünk a politikáról. Több szót ejtettünk olyan dolgokról, amelyek összekötnek bennünket, és kevesebbet olyanokról, amelyek elválasztanak” – mondta Fico, hozzátéve, hogy ha munkaprogramja megengedi, akkor a jövő héten szeretne elmenni Magyarországra a visszavágó mérkőzésre.

1 komment

Címkék: orbán viktor videoton pozsony robert fico

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr414667739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cidergyerek 2012.12.07. 10:10:04

kedves édasanyjuk hogyléte felől érdeklődtek...
süti beállítások módosítása