Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Sosem volt még ilyen forró az európai politika

2012.07.30. 14:56 K. Funky

Ugye mindenki ismeri a mesét a gyenge Európáról, a szürke európai politikusokról meg erről az egész válság-izéről?  

Akkor jöjjön két kép, ami végleg eloszlatja ezt a hamis mítoszt.

Fotó: / nagyfero.tumblr.com

Amikor Nagyfero mikroblogger kiposztolta a képeket a tihanyi strandon pihenő Bánki Erik fideszes EP-képviselőről, talán nem is sejtette, hogy alapjaiban formálja majd át az európai politikáról való gondolkodást.

Ki az, aki ezek után Strasbourgot arctalan hivatalnokok lélektelen unalomgyáraként, Brüsszelt pedig savanyú bürokraták katonás barakkjaként képzelné elé, nem pedig egy vidám Beach Boys-videóklip helyszíneként, ahol bohókás fiúk üldözik kedves gumikrokodilokkal a szörfös lányokat? Jó reggelt, Európa!

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy adottságai alapján Bánkiban jól láthatóan minden megvan ahhoz, hogy Vlagyimir Putyin akcióhős-galériájának magyar változatának főszereplője legyen.

Fotó: / nagyfero.tumblr.com

És hogy mindeközben a Magyarország, a vonakodó csatlós című könyv olvasására is marad ideje? Nem győzzük elégszer mondani, Európa az idei nyár slágere!

Szólj hozzá!

Címkék: strand ep bánki erik

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr614686430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása