Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Már megint a zsidók jártak jól!

2012.08.07. 15:17 Esterházy Attila

Szabó Gábort, a Jobbik pártigazgatóját Szegedi Csanád a Jobbikból való kilépésével szinte kiforgatta a vagyonából. Nem elég, hogy Szabó átadta a Szegedivel közösen nyitott Turul Márkaboltban lévő részesedését, még az eddig Szegedi személyi titkáraként dolgozó húga is felmondott nála. Szabó az alábbi közleményben tájékoztatott a córeszről:

Testvérem már felmondott Szegedi Csanádnál

Húgom, Szabó Andrea már múlt héten jelezte Szegedi Csanád irányába, hogy mivel a Jobbik és a képviselő között szakítás történt, így édestestvéremként nem tartja elfogadhatónak a személyi titkárként vállalt állását nála, ezért kezdeményezi annak megszüntetését, így elindítva a felmondási folyamatot.

Andrea húgom 2012 márciusában kapott felkérést Szegedi Csanádtól, hogy segítse a képviselői munkáját, amelyet mind kétdiplomás egyetemi végzettsége, mind nyelvtudása, mind szakmai ambíciója miatt örömmel vállalt el.

Mint köztudott, egészen mostanáig közös cégünk volt Szegedi Csanáddal, együtt nyitottuk meg a Turul Márkaboltot. E cégben való részesedésem átadását a múlt heti elnökségi döntés után már én is kezdeményeztem és erről nyilatkozatot tettem.

Szabó Gábor pártigazgató

Már csak az a kérdés, hogy a jóvátételi, önismereti, újraértékelési és egy nehéz tanulási folyamat kellős közepén lévő Szegedi Csanád, aki nem sokára elutazik Auschwitzba leróni a kegyeletét, mihez kezd most a hirtelen az ölébe hulló Turul Márkabolttal.

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik szegedi csanád turul márkabolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr804700159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása