Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Van új a Nap alatt!

2012.08.23. 09:48 akiraly

„Gyorsuló világunk / tíz alatt a százat / annyira izgulunk / lebontunk egy házat” – írta egykor a megboldogult Razzia Cattani. Hatás és kölcsönhatás. A közönség is rohan, figyelmét másodpercekre köti csak le egy hír. Így jutottunk el odáig, hogy - Uj Péter szavaival - már nem az a hír, hogy a postás megharapta a kutyát. De még csak nem is az, hogy a kutya megharapta a postást. Hanem hogy a kutya harap. Vagy: kutya!

Így lehet az, hogy most már az újságírók is sajtótájékoztatót tartanak, mi másról, az újságírásról. Mint csütörtök délután fél ötkor, a szegedi Szegfű Klubban (Oroszlán u. 2.) Avar János újságíró. „Van új a Nap alatt?” – teszi fel a kérdést a magyar külpolitikai újságírás doyenje a sajtótájékoztatón, ami után fórumot is tart kül- és belpolitikáról, politikai újságírásról.

Ha arra is kíváncsi, hogy kinek az ötlete volt az újságíró sajtótájékoztatója (az újságírásról), arról a kapcsolattartó mailcíme árulkodik: csongrad@mszp.hu.

komment

Címkék: mszp avar jános a kutya harap

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr554727299
süti beállítások módosítása