Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán 3 év börtönt kaphatna

2012.09.10. 17:04 Esterházy Attila

„Hú, mekkora hipszter!” – gondolhatnánk elsőre, amikor megpillantjuk az Iphone-t és az olcsó ceruzát Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes asztalán. De ha egy kicsit jobban megnézzük a képet, mást is felfedezünk.

Fotó: Huszti István

Globális háttérhatalmak, láthatatlan kiberháború, lightos ezotéria, a Jobbik rovata – ilyen és ehhez hasonló témák bukkannak fel a Navracsics előtt lévő Leleplező című magazinban („legnagyobb magyar alternatív folyóirat”), aminek Drábik János a főszerkesztő-helyettese, és ami különösen sokat foglalkozik Izraellel. Az még nem is lenne meglepő, ha egy ufóhívő alufóliával a fején lapozgatná otthon, a négy dimenzió között, de a miniszterelnök-helyettes a Parlamentbe vitt egy Leleplezőt, ami a legújabb számában pedig azzal foglalkozik, hogy Orbán Viktor 3 év börtönt kaphatna.

Ugyan a fotósunk meg tudta örökíteni, azért remélhetőleg Navracsics Tibor bizalmasan kezeli ezt az információt, hiszen annak ellenére, hogy ő is miniszterelnök-helyettes, ha Orbán Viktor tényleg börtönbe kerülne, akkor nem Navracsics lenne az új kormányfő, hanem ő.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán viktor navracsics tibor leleplező

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr644766542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása