Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Fazekas Sándor találkozik Tarzannal

2012.09.19. 10:59 Esterházy Attila

Ma Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter Predrag Sekulić fenntartható fejlődési és turisztikai miniszterrel és Tarzan Milošević mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszterrel tárgyal Montenegróban.

Bár Magyarországon is vannak furcsa nevek (pl. Lakatos Marlonbrandó), olyan ritkán akad, hogy a vezetéknév és az utónév ilyen erős párost alkot. Próbáltuk megnézni, hogy vannak-e hasonló esetek a montenegrói kormányban, de sajnos nem találtunk egy Csita Karadžićot vagy egy Maugli Mladićot sem.

Tarzan Milošević egyébként a képek tanúsága szerint felfelé lóg ki az amúgy is erős montenegrói mezőnyből. Montenegróban ugyanis a férfiak átlagos magassága 186, a nőké 171 cm.

tarzan milosevic.jpg

Milošević egyébként azt mondta, hogy mielőtt megszületett, a nagyapja javasolt a gyereknek egy nevet, az anyja viszont egy másik mellett állt ki, és mivel az apja nem tudta lecsillapítani a vitázó feleket, ezért bedobta a Tarzant, ugyanis akkoriban játszották Jugoszláviában a Johnny Weismüller főszereplésével készült Tarzan-filmeket.

Szólj hozzá!

Címkék: montenegró fazekas sándor tarzan miloševic

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr324787574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása