Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Dopeman indul a választásokon és kiosztja Bajnait

2012.10.16. 13:01 Urbán Viktor

Zavarban vagyok, mint az egyszeri favágó a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vadai Ágnes Nukleáris Technikai Intézetében. Dopeman ugyanis interjút adott a Népszabadságnak, amiben bejelentette, hogy elindul a következő választásokon. Önmagában ettől még a legkevésbé sem lennék zavarban, de az a fura helyzet, hogy Dopeman nem csinál kínos majmot magából, pedig ez egy tök komoly interjú. És annál kínosabb ugye tényleg nincs, mint amikor egy zenész megpróbál politizálni.

Dopeman pedig, amióta elindult a Milla párját ritkítóan kínos alternatívköztársaságielnök-választásán, nagy tempóban haladt a Szigony utca Bonójává válás útján.

Ehhez képest ebben az interjúban nincs semmi ciki, sőt a Milla bénaságáról és a Bajnai-jelenségről se lehetne sokkal okosabbat mondani annál, hogy:

Ráadásul, amikor valaki a Gyurcsány-adminisztráció és az elmúlt nyolc ellen olyan erővel ágál, mint a Milla, akkor Bajnai Gordon szerepeltetése a színpadon elképzelhetetlen. (...) Azért, mert Bajnai Gordon két éve nem aktív politikus és egy civil alapítvány élén tesz közzé alternatív javaslatokat, még ne emeljük Deák Ferenc-i magaslatokba. Nem kétlem a kvalitásait, mert aki ennyi pénzt tud keresni és ilyen szürke emberként a miniszterelnöki pozícióig vinni, hasznára lehet az országnak. De stratégiai alapon azt mondom: egy olyan civilszervezet, amely az emberek igazságérzetére alapoz, társadalmi igazságosságot és ennek mentén fejlődő új demokráciát, illetve igazságos, új kapitalista berendezkedést akar – mert remélem, hogy ezt akar és nem valami falansztert –, nem állíthatja ki a színpadra Bajnai Gordont. Ezen az alapon Gyurcsányt és a szocialistákat sem lehetne ütni. Persze, tudom, nem párttag, de mindenki tudja, hogy ő volt a miniszterelnök, ott van a homlokán a pártlogó.

Nem beszélve arról, hogy

Sokszor megfogalmazódott bennem, miközben járom a vidéket és hallom, ahogyan az emberek az országról és saját magukról gondolkodnak, hogy tulajdonképpen meg is érdemeljük Orbán Viktort. (...) A magyarok gyerekek, még nem nőttek fel. Ha ilyen hosszú ideig az orromnál fogva tudnak vezetni és nem teszek ellene semmit, az csakis az én hibám. Nem Orbán Viktoré. Nem különb alak ő sem, mert a hatalmával jót is tehetne. De egy biztos: minőségében okosabb és rafináltabb.

És, szó mi szó, Dopeman Jobbik-zsidózásban is bőven átugorja a lécet:

Ha veszek tíz szélsőjobbost és eléjük állítok egy rabbit, aki fejenként ötvenmillió forintot és saját vállalkozás beindítását ajánlja nekik, a tízből jó, ha egy szélsőjobbos marad. A Jobbik is csak a pénzkeresetre utazik.

Leendő képviselőjelöltként pedig egyelőre annyit ígér, hogy

Amikor alszanak majd az ülésteremben, látványosan megágyazok. Ha munka helyett laptopoznak, a kezükre csapok. Ha a Kövér leszól a pulpitusról, megmondom neki: ezt kint rendezzük le, testvérem. Nagyon nagy szórakozás lesz.

Ha csak ennyit csinál, már megérte.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: választások orbán viktor bajnai gordon dopeman

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr644851881

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.17. 11:06:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása